40 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تدریس بازماندند/ علت چیست؟

کدخبر: ۷۱۵۷۶۲
اقتصادنیوز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: طی ۵ سال اخیر تعداد ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه را به روش‌هایی اعم از درخواست بازنشستگی زودتر، مهاجرت از کشور و مرخصی‌های بدون حقوق از دست دادیم.
40 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تدریس بازماندند/ علت چیست؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا،  سیدرضا رییس کرمی در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: متاسفانه خروج اعضای هیات علمی از دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های بزرگ اعم از دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز رسیده است؛ اگرچه آمار آن زیاد نیست؛ اما از دست دادن یک استاد نیز زیان محسوب می‌شود.

خبر مرتبط
واکنش وزیر علوم به اعتراض برخی اساتید/ کدهای استخدامی دست ما نیست

اقتصادنیوز: پاسخ وزیر علوم به اعتراض برخی اساتید؛ پیگیر کدهای استخدامی هستیم.

وی در ادامه تصریح کرد: نیروهایی که به عنوان هیات علمی در دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران جذب می‌شوند، از نظر کیفی هزینه‌های زیادی برای آنها صورت گرفته و می‌گیرد؛ بنابراین از دست  دادن این نیروها برای دانشگاه بسیار جبران ناپذیر است و ما سرمایه های بزرگی را از دست می دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: طی ۵ سال اخیر تعداد ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه را به روش‌هایی اعم از درخواست بازنشستگی زودتر، مهاجرت از کشور و مرخصی‌های بدون حقوق از دست دادیم.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید