عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است

کدخبر: ۷۱۶۱۷۳
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه ایران گفت: تلاش‌های رژیم اسرائیل و برخی گروه‌های ذینفع خاص برای منحرف کردن دیپلماسی برای همگان کاملاً واضح است.
عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سید عباس عراقچی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: تلاش‌های رژیم اسرائیل و برخی گروه‌های ذینفع خاص برای منحرف کردن دیپلماسی - با استفاده از انواع تاکتیک‌ها - برای همگان کاملاً واضح است.

نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ما -با توجه به موارد قبلی- برای مقابله با هرگونه خرابکاری و عملیات ترور که با هدف اجبار ما به پاسخ مشروع طراحی شده‌باشند، کاملا هوشیار هستند.

خبر مرتبط
ارزیابی جدید گروسی از مذاکرات ایران و آمریکا/ طرف ایرانی جدی است

اقتصادنیوز: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عنوان کرد: طرف ایرانی در مذاکرات غیرمستقیم برای حل و فصل مسئله هسته‌ای خودش جدی است.

همچنین می توان انتظار داشت کسانی که همواره به دنبال فریب افکار عمومی هستند، این بار نیز ادعاهای خیالی، همراه با ارائه تصاویر ماهواره ای ترسناک، مطرح کنند.

یک واقعیت: میلی‌گرم به میلی‌گرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید