جزئیات جدید از ماجرای سوء قصد به جان معاون وزیر صمت
![جزئیات جدید از ماجرای سوء قصد به جان معاون وزیر صمت](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/SaHxGM4DYpdI/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtoE9lWMk1YOc,/lDjA87GCweoq.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در پی انتشار اخباری مبنی بر سوء قصد به جان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت)، سخنگوی این وزارتخانه گفت که خبر منتشر شده منطبق بر واقعیت نیست و ماجرا فقط در حد برخورد فیزیکی یک فرد ناشناس با او بوده است.
اخباری مبنی بر سوء قصد به جان مهدی برادران، معاون امور صنایع وزیر صمت و بستری شدن او در بخش مراقبتهای ویژه منتشر شد.
در همین رابطه امید قالیباف -سخنگوی وزارت صمت، گفت: خبر منتشر شده درباره حادثه رخ داده برای معاون صنایع عمومی وزارت صمت منطبق بر واقعیت نبوده و صرفا چند روز قبل، فردی ناشناس در خیابان با وی برخورد فیزیکی کرده و متواری شده که موضوع در حال پیگیری است.
وی همچنین تاکید کرد که حال مهدی برادران خوب است.