خط و نشان قاطعانه سرلشکر باقری برای نظامیان آمریکایی
![خط و نشان قاطعانه سرلشکر باقری برای نظامیان آمریکایی](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/m2IA38l6iwJ7/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtxUlHGP6q44U,/eqGXn0e9Mz0f.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد نیروهای مسلح پس از بازدید از منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و نمایشگاه دستاوردهای دفاعی نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه مسئولیت عملیاتی حفاظت از خلیج فارس و تنگه هرمز به عهده سپاه است، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه با تجربیات ارزشمندی که از دوران دفاع مقدس و تامین امنیت خلیج فارس به دست آورده در این سالها در حال توسعه توان، قدرت و ارتقای آمادگی است.
سردار جلالی: مانع تبدیل توطئه دشمن به جنگ داخلی شدیم
وی با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه امروز، از نظر کمیت و کیفیت تولید شناورهای رزمی و موشکانداز و مین ریز و سایر انواع شناورهای سطحی و موشکهای بردبلند و نقطهزن دارای تواناییهای بینظیری است که قابل مقایسه با گذشته نیست و با تکیه این توان دفاعی توانسته از خلیج فارس به طور کامل محافظت کند، افزود: دشمنان میدانند اگر نیتی و چشمداشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکوهای نفتی داشته باشند با نیروهای قهرمان سپاه مواجه هستند و در یکی دو موردی که نیروهای گشتی آمریکا به اشتباه به حریم سرزمینی ایران وارد شدند دستگیر شدند و با عطوفت و ملایمت ایران آزاد شدند و تعهد کتبی دادند که تکرار نکنند و تا کنون تکرار هم نکردهاند.
سردار نقدی:کشته شدن مهسا امینی ادعایی بیش نبوده/ جابهجایی قدرت، آمریکاییها را به وحشت انداخته است
سرلشکر باقری با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است، تصریح کرد: ارزیابی امروز ما هم موید این است که نیروهای سپاه با روحیه عالی و با قدرت از این منطقه محافظت میکنند.