دستور پزشکیان به برنامه و بودجه برای یک پروژه مهم

کدخبر: ۶۷۸۶۱۰
اقتصادنیوز:نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی از دستور رئیس‌جمهور به سازمان برنامه و بودجه برای تامین اعتبار سد دالکی خبر داد.
دستور پزشکیان به برنامه و بودجه برای یک پروژه مهم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، ابراهیم رضایی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در خلال نشست هفته پیش کمیسیون امنیت ملی با رئیس جمهور در فرصتی که پیش آمد در مورد مسائل و مشکلات مردم موضوعاتی را مطرح کرده و پیگیر رفع آنها شدم.

وی اضافه کرد: آقای پزشکیان با دوران حضور در مجلس تفاوتی نکرده و ریاست جمهوری موجب تکبر یا تفاخر او نشده است، همان است، مردمی و ساده‌زیست است و حقیقتاً علاقه‌مند است که کاری کند، با اخلاص است و پیچیده نیست، به شعار وفاق هم معتقد است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس تصریح کرد: من در جلسه تاکید کردم که چند مسئله و چالش اصلی کشور همچون تورم، ناترازی‌ها و… را باید شخص رئیس‌جمهور به دست بگیرد و مدیریت کند و نباید به وزیر یا معاون بسپارد.

وی افزود: گفتم که تجربه دول گذشته نشان می‌دهد که اگر شخص رئیس‌جمهور در چند مسئله اصلی ورود نکند معلوم نیست که موفق شود چرا که دیگران نه ملاحظات رئیس جمهور و کشور را به درستی می‌فهمند و نه توان رئیس جمهور را برای پیشبرد دقیق برنامه دارند، پذیرفت.

رضایی خاطرنشان کرد: بعد از جلسه در فضایی دوستانه با رئیس جمهور گفتگو کردم، در مورد مسائل و چالش‌ها و مشکلات دشتستان و استان توضیح دادم و درخواست کردم که وقت مناسبی برای استان بگذارند.

خبر مرتبط
زیباکلام: نه در دولت پزشکیان و نه در دولت رئیسی احزاب نقشی در انتصابات ندارند و نداشتند

از نظر نحوه گزینش سمت‌های سیاسی، اجرایی، مدیریتی خیلی تفاوتی بین دولت آقای پزشکیان و رئیسی نیست؛ این را از نظر ساختار مطرح می‌کنم؛ یعنی در دولت آقای پزشکیان حزب و اینکه افرادی که مسئولیت پیدا می‌کنند به هیچ وجه مبنای حزبی ندارند و در دولت آقای رئیسی هم همینطور بود.

وی ادامه داد: نامه‌ای هم در مورد تأمین مالی سد دالکی به ایشان دادم و در مورد این پروژه مهم توضیح دادم، آقای پزشکیان به سازمان برنامه و بودجه برای تأمین مالی سد دالکی دستور اقدام دادند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: هنگام خداحافظی به آقای پزشکیان گفتم که خواسته اصلی ما از شما ولایتمداری و هماهنگی شما با رهبر معظم انقلاب است، توصیه کردم که نگذارید برخی اطرافیان میان شما و رهبر انقلاب فاصله بیندازند و آقای پزشکیان با فروتنی گفتند که اعتقاد من به رهبری مال امروز و دیروز نیست و از قدیم همین‌گونه بوده‌ام و حالا هم کسی نمی‌تواند اعتقادم را به رهبری عوض کند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید