مشارکت پاریس و ریاض برای میزبانی کنفرانس تشکیل کشور فلسطین

کدخبر: ۶۸۹۸۵۵
اقتصادنیوز: رئیس جمهور فرانسه از مشارکت پاریس و ریاض برای میزبانی کنفرانس تشکیل کشور فلسطین خبر داد.
مشارکت پاریس و ریاض برای میزبانی کنفرانس تشکیل کشور فلسطین

به گزارش اقتصادنیوز  به نقل از ایرنا، امانوئل مکرون با اشاره به اینکه این کنفرانس در ژوئن سال آینده (۲۰۲۵) برگزار خواهد شد، گفت: ابتکارات دیپلماتیک برای تحقق به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین از اهمیت زیادی برخوردار است و پاریس و ریاض در ماه‌های آینده تلاش‌های دیپلماتیک مشترک خود را در این راه چند برابر کرده و سعی خواهند کرد تا در کنار یکدیگر، همه را به این مسیر سوق دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا فرانسه کشور مستقل فلسطین را به رسمیت می‌شناسد؟، خاطرنشان کرد: این کار را در لحظه مناسب و در زمانی که به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین از سوی فرانسه باعث ترغیب کشورهای دیگر به انجام آن شود، انجام خواهیم داد.

مکرون همچنین یادآور شد: هدف ما این است که در انجام این کار چندین شریک و متحد دیگر از کشورهای اروپایی و غیراروپایی را که آماده حرکت در این مسیر هستند و در حال حاضر منتظر ابتکار عمل فرانسه در این راه می‌باشند را مشارکت دهیم.

رئیس جمهور فرانسه در ادامه با اشاره به اینکه پاریس در عین حال به طور همزمان رویکرد دیگری را نیز دنبال می‌کند، تاکید کرد: بر اساس این رویکرد، (رژیم) اسرائیل و یهودیان را هم مجاب خواهیم کرد که به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین از نظر امنیتی به نفع آنها نیز تمام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، نخست‌وزیر اسلوونی پیش‌تر و در ادامه اقدام‌های اسپانیا، ایرلند و نروژ خبر از موافقت دولت این کشور با به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین داده بود.

گرچه موافقت مجلس اسلوونی برای اجرایی شدن این اقدام ضروری است، ائتلاف لیبرال حاکم دارای اکثریت در مجلس بوده و رای گیری آتی تشریفاتی محسوب می‌شود.

در ۲۸ مه (۸ خرداد)، اسپانیا، ایرلند و نروژ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند.

از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا، سوئد، قبرس، مجارستان، جمهوری چک، لهستان، اسلواکی، رومانی و بلغارستان قبلا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند. مالت نیز اعلام کرده که به زودی چنین اقدامی را انجام خواهد داد.

انگلیس و استرالیا گفته‌اند که به رسمیت شناختن فلسطین را بررسی می‌کنند، اما فرانسه اعلام کرده که اکنون زمان چنین اقدامی نیست.

آلمان در کنار آمریکا با اصرار بر این که راه حل تشکیل دو دولتی تنها از طریق گفت‌ وگو به دست می‌آید، از به رسمیت شناختن فلسطین سرباز زده است.

پارلمان دانمارک نیز ۸ خرداد لایحه به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید