سورپرایز برای شورای شهر و تهرانی‌ها

معرفی صاحب جدید برج میلاد

کدخبر: ۵۳۹۵۴۵
اقتصادنیوز:‌ تنها مالک برج میلاد، شهرداری تهران است؟ تا دیروزبه نظر می رسید مالک تمامی بخش های برج میلاد شهرداری تهران باشد، اما لطف الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری در جریان سخنانش در صحن شورای شهر تهران اعلام کرد که بخشی از برج میلاد به بنیاد مستضعفان اختصاص دارد و شهرداری در حال مذاکره برای تعیین تکلیف این بخش هاست.
معرفی صاحب جدید برج میلاد

به گزارش اقتصادنیوز فروزنده در حاشیه شورای شهر تهران درخصوص سهم بنیاد مستضعفان از برج میلاد و جزییات توافق برای واگذاری این بخش به شهرداری توضیحات بیشتری نداد واطلاع رسانی بیشتر را به زمان توافق نهایی موکول کرد. پیگیری از بنیاد مستضعفان هم به نتیجه نرسید زیرا این موضوع قدیمی است و دلیلی برای اطلاع رسانی وجود ندارد.

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران هم درخصوص مالک تازه برج میلاد به اکوایران می‌گوید:‌ ما هم امروز در صحن شورای شهر متوجه این موضوع شدیم.

او ادامه می دهد:‌ ظاهرا بنیاد مستضعفان در مورد بخشی از زمین برج میلاد ادعایی داشته و گفتند در جلسه‌ای که با بنیاد مستضعفان داشتند حل و فصل و توافق شده است.

فروزنده درصحن شورا از توافق نهایی با رساتجارت هم خبر داد. او میزان بدهی رساتجارت به شهرداری را 8 هزار و 300 میلیارد تومان عنوان کرد. او که در پاسخ به  تذکرات اعضای شورای شهر تهران درخصوص چالش‌های پروژه‌های مشارکتی توضیح می‌داد با بیان اینکه از ۴۸ طرح مشارکتی تنها یک طرح به سود شهرداری است و مابقی دارای مشکل بوده و در مراجع قضایی در حال پیگیری است، می‌گوید: پروژه هزار و یک شب و پروژه چیتگر در گروهی که تشکیل داده‌ایم در حال بحث و بررسی است که با قوت پیگیری شود. در مواردی قراردادها به درستی منعقد نشده و در مورد دوم صلاحیت مشارکت کننده به خوبی مورد بررسی قرار نگرفته است، لذا مقرر شده قرارداد تیپ مشخص و صلاحیت مشارکت کنندگان بررسی شود.

او با بیان اینکه با هفت نهاد در خصوص املاک چالش داشتیم، یاد آور می‌شود: مشکلات پادگان ۰۶ برطرف شد؛ در بخش دیگر نیز قرار بود بانک شهر ۲۷ ملک بابت بدهی دریافت کند که در مواردی مالکیت شهرداری محرز نشده بود و مشکلاتی را داشت که در حال پیگیری برای رفع است؛ بخشی از برج میلاد به بنیاد مستضعفان اختصاص دارد که در حال پیگیری برای رفع این مساله هستیم.

قرارداد اجرای ۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه منعقد شده که هشت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه مفصلی با رساتجارت به عنوان پیش پرداخت در نظر گرفته شده است.

فروزنده درخصوص این قرارداد 40 هزار میلیاردی به اکو ایران توضیح می دهد: پیش پرداخت این پروژه ها رقم نهایی شده طلب شهرداری است که در قالب تبصره 29 بودجه اجازه داده شده پروژه هایی را اجرایی کنیم که در حوزه مترو و عمرانی است. البته هنوز این پروژه ها ریز نشده است و در زمان مناسب درخصوص آن اطلاع رسانی می کنیم.

ناصر امانی در این خصوص هم توضیح می دهد:‌ رقم اعلام شده برای بدهی رساتجارت به شهرداری رقم اختلافی بین شهرداری و آن شرکت بوده که معاون مالی شهردار گفت میزان مطالبات قطعی شده است؛ میزان مطالبات محل اختلاف بود و از سه هزار میلیارد تومان تا پنج هزار میلیارد تومان هم عنوان شده بود که ایشان گفتند تفاهم شده و دو طرف نیز قبول کرده‌اند که رقم توافق شده هشت هزار و 300 میلیارد تومان است. این‌که چه تصمیمی برای آن گرفته شود اعلام شد قرار است شهردار درخصوص آن به شورا گزارش دهد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید