هزینه پهن کردن یک سفره افطاری

کدخبر: ۲۸۱۶۰۲
اقتصاد نیوز:پهن کردن سفره افطاری یکی از سنت‌های نیک ماه مبارک رمضان است که هزینه آن با توجه به سلیقه و عادات غذایی خانواده‌های مختلف، متفاوت است.
هزینه پهن کردن یک سفره افطاری

به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از میزان، در آستانه ماه مبارک رمضان بازار اقلام و کالا‌های مورد نیاز این ایام رنگ و بوی دیگری به خود گرفته تا پاسخگوی نیاز متقاضیان باشد.

سفره‌های افطاری که با توجه به توان مالی و سلیقه صاحبان آن چیده می‌شود که در ساده‌ترین مدل آن از یک فنجان چای، نان و پنیر تا در برخی موارد سفره‌های رنگارنگ و تشریفاتی را شامل می‌شود.

در ماه مبارک رمضان اقلامی مانند زولبیا وبامیه، آش، حلیم، نان، سبزی و خرما بیشتر از گذشته از سوی خانواده‌ها خریداری می‌شود.

نگاهی به بازار نشان می‌دهد که در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ تنظیم بازار ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان، تخم مرغ غیر بسته بندی هر کیلو گرم ۷ هزار و ۱۰۰ تومان طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار در گروه مواد پروتئینی ارزش گذاری شده است.

در گروه لبنیات بر اساس نرخ مصوب سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یک قالب پنیر ۲۱۰ گرمی ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، ماست دبه‌ای ۲.۵ کیلوگرمی کم چرب ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان، شیر بطری کم چرب ۹۴۶ سی سی ۴ هزار و ۱۰۰ تومان و نان سنگک در تهران ۸۰۰ تومان، نان بربری ۶۵۰ تومان، تافتون سنتی ۴۰۰ تومان و نان لواش ۲۱۰ تومان به فروش می‌رسد.

پیگیری‌های خبرگزاری میزان نشان می‌دهد قیمت برنج ایرانی در بازار از ۱۶ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان، برنج خارجی ۶ هزار ۳۰۰ تومان تا ۷ هزار و ۳۰۰ تومان و قیمت خرما به عنوان یکی دیگر از کالا‌های پرمصرف از ۱۵ هزار تومان تا ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلو به فروش می‌رسد.

در سال جدید قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه ۲۰ هزار تومان اعلام شده و در مورد قیمت آش و حلیم تا این لحظه تصمیم گیری صورت نگرفته است.

سبزی به عنوان یکی دیگر از محصولات پرمصرف هر کیلو به قیمت ۳ هزار و ۲۰۰ تومان طبق اعلام نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار به فروش می‌رسد.

تحت این شرایط یک خانواده ۴ نفره برای چیدن یک سفره افطاری ساده با ۲۰۰ گرم پنیر، نیم کیلو سبزی، ۲ عدد نان سنگک، ۳۰۰ گرم زولبیا و بامیه و ۲۰۰ گرم خرما باید در حدود ۲۰ هزار تومان هزینه کند.

گفتنی است، این قیمت‌ها در شرایطی است که در راستای نظارت بر بازار با تصمیم اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر شده با هدف تنظیم اقلام اساسی و مصرفی خانوار در ماه مبارک رمضان، طرح ویژه نظارت بر بازار از روز ۱۰ اردیبهشت آغاز و تا ۱۷ خرداد ادامه خواهد یافت، همچنین بار‌ها از سوی مسئولین بر تامین تمام کالا‌ها و نبود کمبود در بازار تاکید شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۸ آذر

      اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از…

    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید