پیکاپ ویزا و روند دریافت آن
اولین جملهای که با شنیدن این عبارت به ذهنتان میرسد شاید جملهٔ معروف pick up the phone please باشد که در دوران مدرسه با آن آشنا شدیم و یاد گرفتیم که کلمهٔ pick up به معنیِ برداشتن چیزی است. اما زمانی که برای اخذ ویزای کانادا اقدام می کنید و به گوشتان میخورد که برای پیکاپ پاسپورت باید به یکی دیگر از کشورها که معمولاً یکی از کشورهای همسایه ایران هستند سفر کنید، با خودتان فکر میکنید که چرا باید برای برداشتن پاسپورتم به کشوری دیگر بروم؟!
خب ما برای شما توضیح میدهیم که کلمهٔ پیکاپ در کنار پاسپورت به چه معناست و چرا باید برای اخذ ویزای کانادا به کشوری دیگر سفر کنید.
پیکاپ ویزا چیست؟
اگر اهل سفر و مطالعه باشید قطعاً مطلع هستید که کشورهایی مانند امریکا، انگلیس و کانادا در ایران دارای کنسولگری فعال نیستند. درست است که در سالهای اخیر اکثر خدمات مربوط به ویزا و ارسال درخواست بهصورت الکترونیکی انجام میشود اما برای انجام برخی موارد مانند انگشتنگاری و ثبت مشخصات بیومتریک باید بهصورت فیزیکی در محل سفارت حضور داشته باشید.
پیکاپ ویزا به معنی ارسال گذرنامه فرد متقاضی به کنسولگریِ کشور ثالث بهمنظور اخذ ویزا است. در اغلب کشورها پس از انجام کارهای مربوط به اخذ ویزا پاسپورت متقاضی نزد سفارتخانه میماند و در صورت کامل و کافی بودن شرایط بهاصطلاح ویزا میشود و پاسپورت ویزا شدهٔ خود را تحویل میگیرد. اما در دریافت ویزای کانادا سفارت کشور مذکور در ابتدا شما را از اینکه با درخواست ویزای شما موافقت شده است یا خیر مطلع میکنند، سپس شما برای تحویل پاسپورت خود و اخذ ویزا به سفارت خانه میروید.
همانطور که گفته شد برخی کشورها در ایران کنسولگریِ فعال ندارند و برای دریافت ویزای خود باید به یکی از کشورهای همسایه مانند ارمنستان، امارات و یا ترکیه که دارای سفارت کشور موردنظر متقاضی هستند سفر کنید. روال به این صورت است که پس از آمادهسازی مدارک و ارسال آنها به سفارت کانادا و پرداخت هزینههای مربوط به صدور ویزا، بیومتریک، نامهای از سفارت برای شما صادر شده و از شما برای انجام انگشتنگاری دعوت میشود. پس از دریافت این نامه تا یک ماه زمان دارید برای انگشتنگاری مراجعه کنید. پس از این مرحله باید منتظر پاسخ سفارت بمانید.
درصورتیکه با درخواستتان موافقت شده باشد از طریق ایمیل به شما اطلاع داده میشود. تا 30 روز زمان دارید برای اخذ ویزا اقدام کنید، درصورتیکه در این مدت برای دریافت ویزا و پاسپورت خود مراجعه نکنید ریجکت شده تلقی میشوید.
مراحل دریافت پیکاپ ویزا
باتوجهبه وضعیت اقتصادی امروزه , بسیاری افراد برای جلوگیری از هزینه اضافی سفر به کشور ثالث و صرفهجویی در وقت این کار را به شرکتهای معتبر اخذ ویزا مانند قصران گشت که خدماتی مانند پیکاپ ویزا برای مسافران ارجمند در نظر گرفته است، میسپارند. شرکت موردنظر، نماینده خود را از طرف متقاضی به کشوری مانند ترکیه میفرستد. نماینده از طرف متقاضی پاسپورت او را به سفارت تحویل داده و ویزا شدهٔ آن را دریافت میکند.
این روند بسته به شرایط در حدود 2 تا 3 هفته زمان میبرد، ازاینرو به متقاضیان درخواست ویزای کانادا توصیه میکنیم بهتر است طول مدت اخذ ویزا را در نظر گرفته و بهموقع اقدام کنند.
بد نیست که بدانید میتوانید مراحل دریافت ویزای خود را پیگیری نمایید. پس از اینکه پاسپورت خود را به سفارت کشور ثالث بهمنظور اخذ ویزا تحویل دادید، به شما یک شماره پیگیری داده میشود. با واردشدن به سایت VFSGlobal و واردکردن مشخصات و شماره پیگیری و البته واردکردن کشور مقصد و کشوری که در آن انگشتنگاری انجام دادهاید و پاسپورت خود را برای ویزا شدن به آنجا سپردهاید میتوانید مراحل پیکاپ ویزای خود را پیگیری کنید.
اکثر ایرانیها کشور ترکیه را به دلیل مسافت کم با ایران و همچنین گذراندن چند روزی برای سفر و استراحت برای انجام خدمات پیکاپ ویزا انتخاب میکنند. یکی از شعب سفارت کانادا در ترکیه در شهر استانبول است، با سفر به ترکیه و شهر استانبول میتوانید پاسپورت ویزا شدهٔ خود را دریافت کنید و یا این کار را به شرکت معتبری که خدمات پیکاپ ویزا انجام میدهد بسپارید.
برای پیکاپ ویزای خود از ترکیه دارابودن مدارک زیر الزامی است:
• دو قطعه عکس 7*5
• صفحه آخر ایمیل سفارت و تکمیل آن که شامل مشخصات متقاضی مانند نام و نام خانوادگی، آدرس، ایمیل و شمارهتلفن است.
• پاسپورت
• و پرینت ایمیل سفارت
هزینه پیکاپ ویزا کانادا باتوجهبه کشور ثالث، فصل سفر، قیمت بلیت میتواند متفاوت باشد.
پس از دریافت پاسپورت ویزای شده خود و با اطمینان از اینکه با درخواست ویزای شما موافقت شده است میتوانید مقدمات سفر به یکی از کشورهای کانادا، انگلیس و کانادا را فراهم کنید. قصران گشت تنها مرکز تخصصی وقت سفارت و پیکاپ پاسپورت و دارندهٔ مجوز حمل رسمی پاسپورت در ایران در خدمت شما مسافرین گرامی است.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.