ازسوی سازمان بازرسی تهران؛
اعلام جرم علیه تعاونیهای بدقول مسکن مهر
اقتصادنیوز: رئیس بازرسی منطقه یک کشور و بازرس کل استان تهران دستور داد که از فردا علیه تعاونیهای مسکن مهری که در ساخت و تحویل واحدهای مسکونی متقاضیان تاخیر کردهاند، اعلام جرم شود.
![اعلام جرم علیه تعاونیهای بدقول مسکن مهر](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/JLAXR0NJX5GT/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtfEGS_wSlhHE,/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، افشین سهراب خان در این باره گفت: امروز در سطح کل استان تهران دستوری صادر کردیم که نسبت به تمام تعاونی های مسکنی که در سنوات قبل از مردم پول گرفتند و تاخیرات غیرمتعارف دارند، اعلام جرم شود.
وی با بیان اینکه ضرر و زیان مردم را باید تعاونی ها به مردم پرداخت کند، گفت: وقتی شکایت می شود، اسامی شرکت کنندهها یا اعضا در تعاونی ها مشخص است، قطعا از طریق اداره تعاونی هر شهرستان اطلاع رسانی می شود.