واکنش طبیبیان به ادعای حسین نمازی؛
نمیتوانید چند صفحه علمی بدون پرخاش بنویسید!/کدام یک از سیاستهای صندوق بینالمللی پول در ایران اجرا شده است؟
اقتصادنیوز: محمد طبیبان اقتصاددان و استاد دانشگاه در یادداشتی کوتاه به نوشته حسین نمازی وزیر پیشین اقتصاد در پایگاه اطلاعرسانی فرهنگستان علوم، واکنش نشان داد.
به گزارش اقتصادنیوز حسین نمازی در بخشی از نوشته خود مدعی شد معضلات امروز اقتصاد ایران از سال 78 و برنامه سوم توسعه کلید خورده است. او همچین به مسولان توصیه کرد: تا دیر نشده راهکارهای صندوق بین المللی پول را متوقف کنید!
محمد طبیبیان در کانال تلگرامی خود نوشته است: این آقای بزرگوار دکتر نمازی چند دور وزیر اقتصاد و دارایی بوده و تعدادزیادی از همفکران و همکارانشان از دانشگاه شهید بهشتی و سایر مراکز مقامات اقتصادی در دولت های مختلف و مجلس و جاهای دیگر بوده اند. از جمله یک نفر معاون دولت احمدی نژاد و برخی مناصب اقتصادی دیگر. خود ایشان شخصا فرد شریفی است و بی آلایش اما مورد امتنان خواهد بود چند نکته اگر بتوانند روشنگری کنند، که البته بعید است.
یکی این که دلیل ایشان برای این که از برنامه سوم سیاستهای صندوق بینالمللی پول در ایران اجرا شده چیست؟ این سیاست ها کدام هستند؟ اشکال آن ها چیست؟ شروع تدوین برنامه سوم مصادف است با کنار گذاشته شدن ایشان از وزارت توسط آقای خاتمی. آیا منظورشان این است که با رفتن ایشان صندوق بین المللی پول کار را در دست گرفت؟ آیا ایشان و همکارانشان از جمله کسانی که در گوشه و کنار هستند و برخی نقش تعیین کننده بر عدم تصویب FATF و تشدید گرفتاریهای ارزی کشور داشتند توان این را دارند که دو سه صفحه مطلب تدارک کنند به عنوان راه حل برای بیرون آمدن کشور از شرایط موجود. بنده همه این خیل را به چالش دعوت می کنم که نمی توانند چند صفحه مطلب منسجم و علمی و مشخص بدون شعار و پرخاش و اتهام زنی بنویسند، این خود میتواند برای نسل جوان که از دوران ایشان چیزی بیاد ندارد روشنگر و نمایه حد ظرفیت مدیریتی کلان باشد. تصور بنده این است که خارج از کلی گویی ظرفیتی ندارند. امید وارم اثبات کنند که بنده در اشتباه هستم.