پرسودترین سهم های بورسی امروز
![پرسودترین سهم های بورسی امروز](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/4a2l84JF4Dgv/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtPETcHYbi_LM,/xQjVy3bC4A1j.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز از تسنیم، شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار بورس با رشد 19 هزار و 140واحدی در ارتفاع یکمیلیون و 374هزار و 501واحد به کار خود پایان داد و بیش از 9میلیارد و 441میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر 10هزار و 450میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و 598هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر این اساس سهامداران شرکتهای آسان پرداخت پرشین، سرمایهگذاری ساختمان ایران و خوراک دام پارس بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکتهای داروسازی زاگرس فارمد پارس، پارس مینو و شیمی دارویی داروپخش بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.
این گزارش میافزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2میلیارد و 684میلیون ورقه بهارزش 4هزار و 695میلیارد تومان در 854هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 226واحد رشد کرد و در ارتفاع 19هزار و 534310واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز سهامداران شرکتهای توسعه حمل و قل ریلی پارسیان، توکا رنگ فولاد سپاهان و بیمه کوثر بیشترین رشد را داشتند و شرکتهای بانک دی، کی بی سی و صنایع غذایی مینو شرق بیشترین کاهش قیمت را داشتند.