ماجرای صف های طولانی در پمپ بنزینهای کشور
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهری آنلاین، اسدالله قلیزاده با اشاره به اختلال امروز در بخش پرداخت الکترونیکی بهای سوخت در جایگاههای عرضه سوخت گفت: سالهاست که قدرت انتخاب شرکتهای پرداخت الکترونیک بانکی با نگاه فراقانونی از جایگاهداران سلب شده و عدهای به این حوزه، سودآور نگاه میکنند و تلاشهای مختلفی از سوی آنان در جهت حفظ این شرایط وجود دارد. همچنین استهلاک بیش از حد قطعات تجهیزات سامانه هوشمند و وضعیت صدور کارت سوخت، مردم و جایگاهداران را کلافه کرده است.
وی افزود: این اولین بار نیست که چنین اتفاقی افتاده و قبلا هم با قطعی و اختلالهایی روبرو بودیم که موجب ایجاد صفهای طولانی برای مردم و زیان ناشی از عدم امکان تسویه حساب با مشتری، به جایگاهداران شده است؛ متاسفانه خدمات به مردم و جایگاهداران قربانی مسائلی شده که از نگاه فراقانونی برآمده است.
قلیزاده ادامه داد: تلاشهای بانک مرکزی، نهادهای دیگر و مجموعه صنفی جایگاهداران، به ویژه در یک سال گذشته برای حضور همه شرکتهای پرداخت الکترونیک مجوزدار از بانک مرکزی در جایگاهها، به سد مسائل غیرشفاف و انحصارطلبی برخورد کرده و موجب شده مشکلات بیشتر شود و نتیجه دلخواه تاکنون حاصل نشود.
وی بیان کرد: اقدامات حقوقی، قانونی و فنی را با جدیت دنبال میکنیم و هر فرد یا دستگاهی که در مسیر تحقق کیفیت و حذف انحصار قصور یا عدم پاسخگویی داشته باشد را به صورت شفاف به مردم اعلام خواهیم کرد و پیگیریهای قانونی را هرروز دنبال میکنیم. مردم بدانند جایگاهداران نه تنها مقصر نیستند بلکه از وضعیت موجود سامانه هوشمند و پرداخت الکترونیکی بهای سوخت شاکیاند و زیان میبینند.
قلیزاده افزود: اکثریت قاطع جایگاههای سوخت مالک خصوصی دارند و اجازه نمیدهیم هیچ شخصیت حقیقی، حقوقی، دولتی و غیردولتی با نگاه خاص، عادیترین اقدام مالی جایگاه که همان پرداخت بهای سوخت توسط مشتری است را انحصارگونه در دست بگیرد.
وی ادامه داد: حق انتخاب با مالک جایگاه است و سازمانهای متولی ضمن اعلام شرایط به شرکتها، باید مجوز لازم را صادر کنند. همچنین سامانه هوشمند سوخت متعلق به کشور و برای خدمت بهتر به مردم است و طبق الزام بانک مرکزی، همه جایگاههای سوخت باید بتوانند بانک و شرکت الکترونیک پرداخت را انتخاب کنند و از طریق اتصال به این سامانه سرویس دریافت کنند.
رئیس صنف جایگاهداران سوخت تاکید کرد: فقط در شرایط رقابتی میتوان امیدوار بود که کیفیت خدماترسانی روز به روز بهتر، بومیسازی در سختافزار و نرمافزار عملیاتی شود و شاهد ورود تکنولوژی نوین و افزایش کیفیت خدمات در این عرصه باشیم.