آخرین مهلت دریافت مجوزهای الکترونیکی

کدخبر: ۶۱۷۱۱۶
اقتصادنیوز: مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: صاحبان همه مجوزهای قدیمی یا کاغذی تا پایان سال ۱۴۰۲ مهلت دارند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها، شناسه یکتا دریافت کنند و تبدیل مجوزهای قدیمی به شناسه یکتا، کاملا رایگان و غیرحضوری است.
آخرین مهلت دریافت مجوزهای الکترونیکی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا؛ داود طبرسا، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران اظهار کرد: فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، بصورت رایگان و کاملا غیرحضوری در درگاه ملی مجوزها آغاز شده و به حکم قانون تا پایان سال ۱۴۰۲ باید همه مجوزهای قدیمی به شناسه یکتا (مجوز الکترونیکی) تبدیل شوند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۱، مجوز کسب و کار قانونی و معتبر، فقط الکترونیکی و شناسه یکتاست و باید در بانک اطلاعات مجوزهای کشور به نشانی qr.mojavez.ir وجود داشته باشد و مجوزی که در این سایت وجود نداشته باشد، غیرقانونی و نامعتبر است.

طبرسا با بیان اینکه صاحبان همه مجوزهای قدیمی یا کاغذی تا پایان سال ۱۴۰۲ مهلت دارند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها، شناسه یکتا دریافت کنند، تصریح کرد: تبدیل مجوزهای قدیمی به شناسه یکتا، کاملا رایگان و غیرحضوری است و با داشتن کارت ملی و مجوز قدیمی، در کمتر از ۵ دقیقه انجام می‌شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: مجوزهای الکترونیکی علاوه بر وب سرویس، به راحتی توسط گوشی‌های هوشمند در هر ساعت از شبانه روز قابل استعلام هستند و نیاز به امضا ندارند و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور mojavez.ir صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

طبرسا تاکید کرد: بر اساس قانون، شناسه یکتا (QRcode) همان مجوز کسب و کار است و صدور مجوز کاغذی توسط هر دستگاهی ممنوع است.

نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران با بیان اینکه درخواست تمدید، اصلاح و توسعه مجوزها منوط به اخذ شناسه یکتا می‌شود خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار، امکان ثبت تمدید، اصلاح و توسعه مجوزهای کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها مهیا می‌شود، تا پیش از این فقط امکان صدور مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها فراهم بود اما از اواخر آذرماه، همه خدمات مرتبط با مجوزها از صدور تا تمدید، اصلاح و توسعه به صورت کاملا الکترونیکی و بدون نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان از طریق درگاه ملی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، بدون اخذ شناسه یکتا برای مجوزهای قدیمی و کاغذی موجود، امکان ثبت درخواست تمدید، اصلاح و توسعه میسر نیست؛ بنابراین لازم است همه فعالان اقتصادی برای دریافت شناسه یکتای مجوز اقدام کنند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران با اشاره به ثبت تعداد ۱۶۵ هزار و ۷۳۱ درخواست در درگاه ملی مجوزها از سوی متقاضیان در استان تهران در یکساله منتهی به پایان آبان ماه سال ۱۴۰۲ گفت: از این تعداد، ۶۷ هزار و ۶۱۸ مجوز در دوره مورد بررسی در درگاه ملی مجوزها بصورت برخط، بدون کاغذ و کاملا غیرحضوری صادر شده است که حاکی از صدور بیش از ۴۱ درصد مجوزها به صورت برخط است.

وی افزود: در دوره مورد بررسی، ۶۷ هزار و ۷۹۷ درخواست مجوز توسط دستگاه‌ها رد و تعداد ۱۰ هزار و ۱۱۴ درخواست نیز با انصراف متقاضیان مواجه شده و تعداد ۱۹ هزار و ۶۰۴ مجوز نیز در دست بررسی است.

طبرسا در پایان گفت: "شاخص پاسخگویی به موقع" در استان تهران، ۹۳ درصد است که بیانگر سهم بالای تعیین تکلیف درخواست‌های مجوز کسب و کار در موعد مقرر است.

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید