زاکانی تذکر گرفت؛ شورای شهر در انتظار پاسخ درباره ودیعههای مسکن+ سند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، لیستی که مشخص نبود واقعی است یا ساختگی تازمانی که شهردار تهران اعلام کرد به مدیرانی ودیعه مسکن داده که خانه ندارند و پیش از این در شهرداری برای خانه دار کردن مدیران خانه های سازمانی را به مدیران شهری نیم بها و قسطی واگذار می کردند .
مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران دراین رابطه گفته است: سال گذشته با ارسال نامهای به شهردار تهران، از ایشان درخواست کردم که فهرست افرادی را که در دوره کنونی مدیریت شهری از شهرداری کمکهزینه ودیعه مسکن دریافت کردهاند و مستندات قانونی مربوط به آن را ارائه کنند، اما متاسفانه شهردار هیچگاه پاسخ این نامه را ندادند و فهرست مربوطه نیز هیچوقت به اینجانب ارائه نشد.
اقتصادنیوز: نرجس سلیمانی طرح مهم تحقیق و تفحص از شهرداری را مطرح کرد.
وی افزود: دغدغهای که در زمان ارسال نامه به شهردار تهران وجود داشت، این بود که براساس اطلاعات دریافتی ما، اسامی افرادی در فهرست مذکور ذکر شده بود که در آن زمان با شهرداری قطع همکاری کرده بودند و جای طرح این پرسش وجود داشت که آیا مبالغی که در اختیار این افراد قرار گرفته، به جیب شهر و شهروندان بازگشته است یا خیر؟
به گفته او باید مشخص شود که اولویتبندی پرداخت کمکهزینه ودیعه مسکن به مدیران و کارکنان شهرداری بر چه مبنایی انجام شده و آیا در مجموعه شهرداری تهران، افراد دیگری در اولویت بالاتری برای دریافت این کمکهزینه قرار داشتهاند یا خیر؟ مدیران شهرداری همچنین باید اعلام کنند که میزان پرداخت کمکهزینه ودیعه مسکن به هر نفر، دقیقا طبق چه شاخصی تعیین شده است و چرا رقم پرداختی به افراد مختلف، تا حد زیادی با یکدیگر متفاوت است؟
علیرضا زاکانی شهردار تهران در دفاع از این لیست گفته بود: سازمانها و مجموعههای مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دورههای قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران میدادند و این اتفاق مصداق کامل بیعدالتی بود.
او با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران میآیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمینها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم. آنان نیز قسطهای این وام را پرداخت میکنند.
شهردار تهران تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانهها به مدیران شهرداری که در دورههای پیشین صورت میگرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بیانصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.
این توضیحات رسانه ای مهدی اقراریان را قانع نکرده و او در تذکری کتبی درخواست شفافیت لیست وام های ودیعه مسکن را به هیات رییسه داده است .
درمتن تذکر با اشاره به مسئولیت شورای شهر تهران درحوزه نظارت مالی شهرداری به نحوه پرداخت های قرض الحسنه به عنوان ودیعه مسکن پرداخته شده همچنین پیگیری های انجام شده برای شفافیت این وام ها هم مرور شده و گفته شده است : متاسفانه تا این لحظه پاسخی به نامه ها و درخواستهای اینجانب بعنوان نماینده مردم ارائه نشده لذا مجدد اعلام می شود نسبت به پاسخگویی به سوالات ذیل در اسرع وقت و مهلت قانونی اقدام شود:
الف) مستندات قانونی این پرداخت ها چیست؟
ب) نحوه انتخاب افراد بر اساس کدام دستور العمل بوده است؟
ج) آیا تضامین لازم در خصوص بازگشت مبالغ فوق از افراد دریافت شده است؟
د) آیا افرادی که به هر دلیل با شهرداری تهران قطع همکاری نموده اند مبلغ دریافتی را به شهرداری عودت داده اند ؟