جابه‌جایی نخستین محموله ترانزیت ریلی هند از این مسیر ریلی

کدخبر: ۷۰۳۸۵۶
اقتصادنیوز:مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: نخستین محموله ترانزیت ریلی هند شامگاه سه‌شنبه از طریق مرز ریلی «شمتیغ» خراسان رضوی وارد افغانستان شد.
جابه‌جایی نخستین محموله ترانزیت ریلی هند از این مسیر ریلی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل ایرنا، مصطفی رضایی  افزود: این محموله ترانزیتی شامل ۶ کانتینر حامل بادام و دانه های روغنی بوده است که پس از عبور از مرز ریلی شمتیغ در شهرستان «خواف» به ایستگاه «روزنک» هرات افغانستان رسید.

وی بیان کرد: این محموله ابتدا از هند و از طریق کشتی به بندرعباس منتقل و سپس بوسیله شبکه ریلی کشور از مرز شمتیغ وارد افغانستان شد.

مدیر عامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ادامه دد: این کنسرسیوم ریلی با پشتیبانی وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از زمان آغاز بهره برداری از راهگذر (کریدور) ریلی خواف- هرات در سال جاری، تاکنون بیش از ۳۰ هزار تن بار صادراتی و ترانزیتی بین ایران و افغانستان به صورت ریلی جابجا کرده است.

رضایی گفت: با بهره برداری از راهگذر ریلی خواف-هرات تراز تجاری دو کشور با امنیت بیشتر افزایش یافته است و هزینه حمل و نقل برای تاجران و تولیدکنندگان کاهش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، گذرگاه ریلی خواف-هرات با اتصال شبکه ریلی ایران به هرات در غرب افغانستان، نقش کلیدی در ارتباطات منطقه‌ای ایفا می‌کند و به عنوان بخشی از گذرگاه ریلی شرق به غرب جهان، مسیری ۲ هزار کیلومتری را از چین، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان، ایران، ترکیه و اروپا ایجاد کرده است.

خبر مرتبط
سرمایه‌گذاران از ترس جنگ تجاری به طلا پناه بردند/ خیز قیمت طلای جهانی برای فتح قله 3 هزار دلاری؟

اقتصادنیوز: صعود طلای جهانی با جریان ورودی به صندوق‌های بورسی با پشتوانه شمش همراه بوده است. ذخایر جهانی در 6 هفته از هفت هفته گذشته افزایش یافته و به بالاترین سطح از آبان ماه رسیده است.

گذرگاه گمرک مرزی «شمتیغ» بین ایران و افغانستان سال ۱۳۹۹ در شهرستان مرزی خواف واقع در جنوب شرقی خراسان رضوی گشایش یافت.

شمتیغ به عنوان گذرگاه رسمی گمرک مرزی در مسیر راه‌آهن خواف - هرات در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری با خواف قرار دارد، مرکز شهرستان ۱۵۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید