برنامه ریزی وزارت نیرو برای رفع ناترازی برق

کدخبر: ۷۰۴۸۹۱
اقتصادنیوز: وزیر نیرو گفت: برای رفع ناترازی برق در سه سطح برنامه ریزی کردیم؛ برنامه‌ریزی کوتاه مدت که برای عبور از تابستان آینده است و این ناترازی را خیلی کاهش می‌دهد که یک سمت آن تقاضا و سمت دیگر تولید است.
برنامه ریزی وزارت نیرو برای رفع ناترازی برق

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه  آیا در تابستان ناترازی برق خواهیم داشت یا خیر؟ گفت: پاسخ این سوال سخت است از این جهت که هم بله هم خیر باید بگویم، چون ناترازی دو وجه تولید و مصرف دارد.

وی با بیان اینکه طرح کوتاه مدت دیگر تعمیرات نیروگاهی است تا خروج اضطراری را کم کنیم گرچه به خاطر زمستان هنوز نتوانستیم برخی واحدهای بخار را از مدار خارج کنیم و به همین دلیل وقت کمی داریم تا تعمیرات این واحدها را انجام دهیم، اظهار کرد: حدود ۱۲۰ هزار مگاوات باید تعمیرات نیروگاهی انجام دهیم، چون برخی نیروگاه‌ها دو بارنیاز به تعمیر دارد، برخی واحدهای نیروگاهی تعمیرات دوره‌ای و برخی دیگر به تعمیرات اساسی نیاز دارند.

خبر مرتبط
وزیر نیرو: برای تولید ۹۲ هزار مگاوات برق، نیروگاه احداث کرده‌ایم

اقتصادنیوز: وزیر نیرو گفت: اکنون برای تولید ۹۲ هزار مگاوات برق، نیروگاه احداث کرده‌ایم، اما میزان تولید فعلی ۷۰ هزار مگاوات است، درحالی‌که تقاضا حدود ۸۰ هزار مگاوات است. ممکن است تابستان آینده شرایط سخت‌تر شود.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه اقدام دیگر این است که برخی واحدهای قدیمی نیاز به ارتقاء کیفیت دارد که برای انجام این کار برنامه ریزی لازم انجام شده است، گفت: به خاطر شرایط جوی از همه ظرفیت برخی نیرروگاه استفاده نمی‌کنیم، چون دمای ورودی توربین بالاست، از حداکثر ظرفیت توربین نمی‌توانیم استفاده کنیم؛ به همین دلیل طرح‌هایی از قبیل آب‌ پاشیدن و سیستم‌های کنترل تراکمی برای خنک کردن توربین‌ها وجود دارد تا بهره وری را بیشتر کند که این شیوه در حال انجام است.

علی آبادی گفت: طرح‌هایی درباره رفع محدودیت شبکه وجود دارد که تلاش می‌کنیم این ظرفیت‌ها را به کار گیریم مثل افزایش ارتفاع سد سیاه بیشه، چون آب بیشتری می‌تواند ذخیره کند و ۲ ساعت برق بیشتر تولید می شود.

خبر مرتبط
خبر خوش وزیر نیرو در بخش برق

اقتصادنیوز: سال آینده ناترازی برق برطرف خواهد شد.

وی یکی دیگر از برنامه‌های کوتاه مدت در نیروگاه آبی را توان راکتیو بیان کرد و گفت: ازا ین ظرفیت می‌توانیم بیشتر استفاده کنیم در حالی که قبلا از این ظرفیت‌ها استفاده نشده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید