آمادگی ایران برای توسعه صنعت گردشگری با این کشور

کدخبر: ۷۰۴۹۲۲
اقتصادنیوز: سفیر ایران در چین از آمادگی تهران برای توسعه صنعت گردشگری بین ۲ کشور خبر داد.
آمادگی ایران برای توسعه صنعت گردشگری با این کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «محسن بختیار» در دیدار با خانم «ژانگ گوو ژی»، عضو دائمی کمیته حزب و معاون اجرایی استان گواندونگ چین، خواستار افزایش همکاری‌ها درحوزه مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی شد.

تسهیل صادرات محصولات کشاورزی و آبزیان از ایران به چین به ویژه استان گواندونگ از دیگر محور این رایزنی‌ها بود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین در این دیدار از آمادگی ایران برای توسعه صنعت گردشگری بین ۲ کشور و همچنین افزایش پروازهای مستقیم از شهرهای مختلف ایران به مناطق مختلف چین خبر داد. 

خبر مرتبط
غفلت ایران از گردشگری اسلامی/ مالزی چه دارد که ما نداریم؟

اقتصادنیوز: گردشگری به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و پررونق‌ترین صنایع جهان، توانسته است نقش بی‌بدیلی در اقتصاد کشورهای مختلف ایفا کند. این صنعت با تولید اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، جذب سرمایه، توسعه زیرساخت‌ها و تقویت تجارت، منبع مهمی برای درآمدزایی در بسیاری از کشورها به‌ شمار می‌رود.

دراین دیدار درباره برگزاری نمایشگاه‌ها و هفته‌های فرهنگی ایران و چین به ویژه برگزاری این رویدادهای فرهنگی در شهرهای مختلف استان گواندونگ و همچنین توسعه تعاملات رسانه‌ای و تولید محصولات مشترک از جمله فیلم و سریال بحث و تبادل‌نظر شد.

خانم ژانگ گوو ژی هم دراین دیدار با استقبال از پیشنهادهای مطرح شده، از آمادگی استان گواندونگ برای افزایش تعاملات دوجانبه با ایران خبر داد.

استان گواندونگ با مرکزیت شهر گوانجو یکی از مهم‌ترین استان‌های چین است که تولید ناخالص داخلی آن به بیش از  ۲۰۰۰ میلیارد دلار می رسد و در طول سه دهه گذشته بالاترین رشد تولید ناخالص داخلی در میان استان های چین را داشته است. حجم تجارت خارجی این استان بیش از ۱۲۰۰ میلیارد دلار است که ۲۰ درصد تجارت خارجی چین را شامل می‌شود.

خبر مرتبط
عارف: گردشگری می‌تواند سالانه 100 هزار شغل پایدار ایجاد کند

اقتصادنیوز: معاون اول رئیس جمهور گفت: اگر توجه حداقلی به بخش گردشگری کنیم سالانه ۱۰۰ هزار فرصت شغلی پایدار می‌توانیم داشته باشیم تکلیف مجلس کمتر از این تعداد است.

 بسیاری از شرکت‌های مهم چین همچون شرکت خودروسازی بی‌وای‌دی و شرکت عظیم هوآوی در این استان واقع شده‌اند. شهر شنزن در این استان با حضور ۱۲ هزار شرکت دانش بنیان، مرکز تولید فناوری‌های جدید چین محسوب می‌شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید