ماموریت‌های ویژه صادق در ۶ ماهه اول/ تامین مسکن محرومان در اولویت است

کدخبر: ۷۰۷۷۹۰
اقتصادنیوز: ماموریت‌های مهم وزیر راه و شهرسازی در ۶ ماه اول فعالیت تشریح شد.
ماموریت‌های ویژه صادق در ۶ ماهه اول/ تامین مسکن محرومان در اولویت است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران،  وزیر راه و شهرسازی به تشریح مهم ترین ماموریت هایی که برعهده این وزارتخانه است، پرداخت.

فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی امروز -سه‌شنبه ۱۴ اسفند- در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: ماموریت‌هایی که بر عهده وزارت راه و شهرسازی هم در حوزه راه و هم در حوزه راه و شهرسازی وجود دارد، باید انجام شود؛ از طرفی قانون بالادستی هم باید مد نظر باشد که باید انجام شود. 

او تاکید کرد: یکی از تاکیدات من به معاونان خود شفافیت در اقدامات است، سامانه تم را بر همین مبنا در حال به روز رسانی هستیم. 

وزیر راه و شهرسازی افزود: اقدام دیگر عدالت است تا در دورترین نقاط حتی روستاها به حوزه حمل و نقل حتی حمل و نقل هوایی دسترسی داشته باشند.

صادق مالواجرد، توجه به محرومین را یکی دیگر از موضوعات مورد تاکید خود عنوان کرد و گفت: توجه به محرومین چه در حوزه مسکن و چه در حوزه راه یکی از مهمترین موضوعات مورد تاکید است. 

او افزود: یکی دیگر از اقدامات، ترانزیت و دیپلماسی است که با روسیه، عراق، تاجیکستان، ترکمنستان و آذربایجان مذاکراتی داشتیم.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید