سقوط قیمت سهام بزرگان بورس
به گزارش اقتصادنیوز ، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با افت 10 هزار و 923 واحدی به رقم یک میلیون و 246 هزار و 55 واحد رسید. شاخص کل فرابوس نیز 23 واحد رشد کرد و در سطح 18 هزار و 111 واحد قرار گرفت.
همچنین شاخص هم وزن با ریزش هزار و 330 واحدی در سطح 382 هزار و 848 واحدی ایستاد.
خروج پول حقیقی
در اولین روز کاری هفته ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و 348 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام وتجارت (بانک تجارت) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 38 میلیارد تومان بود. پس از وتجارت، فولاد (شرکت فولاد مبارکه) و شستا (شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
سهمهای تاثیرگذار
امروز نمادهای «فولاد»، «شستا» و «فملی» بیشترین تاثیر را در افت شاخص کل داشتند و سه نماد «نوری»، «پارس» و «شفن» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس ولکار صدرنشین است و ومدیر و برکت در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز لطیف، کرمان و شصدف پرتراکنشترین نمادها هستند.
گروههای قرمز بازار
امروز قیمت سهام تمام نمادهای گروه «شرکتهای چند رشتهای صنعتی» از جمله شستا، وغدیر، وصندوق، وبانک و وامید کاهش یافت و این گروه یکپارچه قرمزپوش شد.
همچنین قیمت سهام اغلب نمادهای گروههای «فراوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای» (مثل شپنا، شبریز، شتران و شسپا) و «بانکها و موسسات اعتباری» (مثل وبملت، وتجارت، وبصادر، وپارس، ونوین، وملل و وپست) کاهش یافت.
افزایش ارزش معاملات
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 8 هزار و 470 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز چهارشنبه 0.17 درصد افزایش یافته است. همچنین ارزش معاملات خرد با رشد 1.7 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 6 هزار و 542 میلیارد تومان رسید.
کاهش ارزش صفهای خرید
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز چهارشنبه 51 درصد کاهش یافت و در رقم 214 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش نیز 23 درصد افزایش یافت و هزار و 115 میلیارد تومان شد.
شرکت محصولات کاغذی لطیف (با نماد معاملاتی لطیف) با صف خرید 140 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از لطیف، نمادهای وتوصا (سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران) و ولکار (لیزینگ کارآفرین) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش نیز به خزر (فنرسازی زر) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 67 میلیارد تومانی داشت. پس از خزر، غدام (خوراک دام پارس) و ثالوند (سرمایهگذاری مسکن الوند) بیشترین صف فروش را داشتند.
نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات