رصد «اقتصادنیوز» از بازار خودروهای داخلی

بازار خودرو روی دنده نوسان؛‌ خریداران محتاط شدند/ صعود 20 میلیونی قیمت محصول تازه وارد سایپا+ جدول

کدخبر: ۷۱۳۳۲۴
اقتصادنیوز: بازار خودروهای داخلی و مونتاژی سال جاری را نوسان آغاز کردند تا به این طریق شاهد تداوم روند سال 1403 باشیم.
بازار خودرو روی دنده نوسان؛‌ خریداران محتاط شدند/ صعود 20 میلیونی قیمت محصول تازه وارد سایپا+ جدول

به گزارش اقتصادنیوز، بررسی بازار نشان می‌دهد، نوسان قیمت در بازار خودروهای داخلی و مونتاژی در حالی امروز رقم خورد که نرخ دلار پس از چند روز افزایش شکل کاهشی به خود گرفت و طلا هم شکل نزولی قابل توجه داشت، با این وجود بازار خودرو به نوسان خود ادامه داد.

حواشی و اخبار مذاکرات هسته‌ای و اظهارنظرهای مطرح شده در این زمینه یکی از دلایلی است که فعالان بازار بی‌ثباتی قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی را به آن نسبت می‌دهند و معتقدند برای رسیدن به ثبات باید تا رسیدن به آرامش سیاسی صبر کرد.

به گفته فعالان بازار، انتشار اخبار مربوط به دستورالعمل گمرک برای تعیین تکلیف سود بازرگانی خودروهای دست‌دوم، موجب شده تا خریداران بالقوه خودروهای داخلی با این تصور که امکان واردات خودروهای دست‌دوم به زودی فراهم خواهد شد، در تصمیم‌گیری برای خرید خودروهای داخلی محتاط‌تر عمل کنند.

ارزیابی‌ اقتصادنیوز از بازار نشان می‌دهد بیشترین رشد قیمت در بازار به تازه وارد سایپا رسید و این خودرو افزایشی 20 میلیونی را تجربه کرد و «پژو پارس XU7P» مدل 1403 و «دنا پلاس تیپ ۱ دنده‌ای» هم افتی 10 میلیونی داشتند.

قیمت محصولات ایران خودرو

گزارش سایت کارنامه و باما نشان می‌دهد، در میان محصولات ایران خودرو امروز قیمت خودروهای «دنا پلاس تیپ ۱ دنده‌ای»، «پژو i 207 اتوماتیک TU5P»، «هایما S7 پلاس»، «تارا اتومات V2»، « پژو پارس XU7P» مدل 1403 و «رانا پلاس» مورد ارزیابی قرار گرفت.

براساس گزارش خبرنگار اقتصادنیوز، روند قیمت خودروهای مورد بررسی نشان می‌دهد «دنا پلاس تیپ یک دنده‌ای» مدل 1403 امروز در بازار 960 میلیون تومان قیمت خورد و نسبت به روز گذشته کاهشی 10 میلیونی داشت و «پژوi  207 اتوماتیک TU5P» هم در بازار یک میلیارد و 35 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد و افت 5 میلیونی را ثبت کرد. از سوی دیگر ارزیابی‌ها نشان می‌دهد امروز «هایما S7 پلاس» در بازار دو میلیارد و 70 میلیون تومان قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت. همچنین ارزیابی‌ها نشان می‌دهد «تارا V4 اتومات» مدل 1404 هم در بازار امروز یک میلیارد و 210 میلیون تومان قیمت‌گذاری و بدون تغییر ماند.

ارزیابی‌ها نشان می‌دهد، «رانا پلاس» 1403هم امروز تغییر قیمت نداشت و 760 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد، اما «پژو پارس XU7P» مدل 1403 در بازار  افتی10 میلیونی داشت و 910 میلیون تومان قیمت خورد.

اقتصاددد 19

قیمت محصولات سایپا

از سوی دیگر ارزیابی بازار نشان می‌دهد امروز در میان خانواده سایپا «شاهین G» در بازار 910 میلیون تومان قیمت خورد و رشدی 15 میلیونی را تجربه کرد. از سوی دیگر امروز خانواده کوییک تغییر قیمت نداشتند، با این شرایط «کوییک‌اتومات پلاس» مدل 1403 هم در بازار 650 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد و «کوییک دنده‌ای S» هم 540 میلیون تومان در بازار قیمت‌گذاری خورد.

به گزارش اقتصادنیوز، بررسی بازار نشان می‌دهد امروز «ساینا دنده‌ای S» مدل 1403 در بازار 540 میلیون تومان قیمت خورد و کاهشی«اطلس» هم 650 میلیون تومانی شد.

اقتصاد 19

 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید