یک شرکت فولادی آماده پذیره نویسی در فرابورس

کدخبر: ۷۱۳۲۴۲
معرفی شرکت طلوع فولاد پارس برای اعلام آخرین وضعیت، طی یک نشست خبری با حضور علی عباس لو مدیرعامل و مرتضی کریمی‌عضو هیات‌مدیره برگزار شد تا این شرکت پروژه محور، آماده پذیره‌نویسی 1.2 هزار میلیارد تومانی سهام در فرابورس از طریق سلب حق تقدم شود.
یک شرکت فولادی آماده پذیره نویسی در فرابورس

مرتضی کریمی‌عضو هیات مدیره شرکت طلوع پارس در این نشست، با بیان اینکه هلدینگ توسعه طلوع خلیج فارس در سال 95 با هدف سرمایه‌گذاری و توسعه در صنایع استراتژیک کشور تاسیس و با 18 شرکت زیرمجموعه و سرمایه ثبت شده هزار میلیارد تومانی، یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های خصوصی در حوزه صنعت حمل و نقل و معدن کشور به شمار می‌آید، افزود: از طرح‌های توسعه‌ای این شرکت می‌توان به احداث کارخانه گندله‌سازی، احداث کارخانه تولید ورق و احداث نیروگاه خورشیدی اشاره کرد. ضمن اینکه دسترسی به زیرساخت‌ها، نزدیکی به پورت‌های صادراتی و خطوط ریلی، دسترسی به نیروی متخصص به دلیل وجود کارخانجات مشابه، دسترسی به راه‌های مواصلاتی، قیمت تمام شده کمتر و صادرات محور بودن محصول و ارزآوری آن و ... از مزیت‌های رقابتی این هلدینگ است.

وی در ادامه به طلوع فولاد پارس به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ اشاره کرد و افزود: شرکت طلوع فولاد پارس در حال احداث کارخانه آهن اسفنجی به ظرفیت 1.7 میلیون تن در شهرستان سیرجان استان کرمان با پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد است که پیش‌بینی می‌شود این پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد. به گفته وی آغاز فعالیت این مجموعه گامی‌مهم در توسعه صنعت فولاد و تکمیل زنجیره‌های پایین‌دستی فولاد به شمار می‌آید.

عضوهیات مدیره طلوع فولاد پارس با بیان اینکه نماد فطلوع  در حال حاضر آماده برای پذیره‌نویسی در فرابورس است و به زودی پذیره‌نویسی آن انجام می‌شود، افزود: طلوع فولاد پارس، شرکت پروژه محور است و افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم انجام می‌شود ومبلغ افزایش سرمایه 1200 میلیارد تومان است.

کریمی ‌ادامه داد: این شرکت، خرید معدن جهت تامین خوراک و تولید اسلب را نیز در دستور کار دارد و آن را دنبال خواهد کرد. به گفته وی، کل طرح بیش از 8500 میلیارد تومان آورده نیاز دارد که درحال حاضر 4100 میلیارد تومان تامین شده  است و 1200 میلیارد تومان آن مقرر شده است که از طریق بازار سرمایه انجام شود. در خصوص سایر آورده‌ها نیز برنامه‌ریزی صورت گرفته و طبق پیش‌بینی‌ها قرار است، طرح تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

علی عباسلو مدیرعامل شرکت طلوع فولاد پارس نیز در این نشست، با تاکید بر این موضوع که آهن اسفنجی بالاترین ارزش افزوده در زنجیره فولاد را دارا است، با توجه به آینده صنعت فولاد و با درنظر گرفتن موضوع حرکت به سمت تولید فولاد سبز در جهان گفت: از آنجا که ماده اولیه تولید فولاد سبز، آهن اسفنجی است، قطعا در آینده تقاضای قراضه با کاهش و آهن اسفنجی با افزایش تقاضا و قیمت مواجه خواهد شد.

وی در همین راستا احداث کارخانه آهن اسفنجی در کرمان را مهم عنوان کرد و گفت: این کارخانه درحال حاضر بیش از 70 درصد پیشرفته فیزیکی داشته و همان‌طور که اشاره شد، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال این کارخانه راه‌اندازی و به تولید برسد. به گفته عباسلو، مزیت تولید آهن‌اسفنجی دوره آزمایشی کوتاه آن است و زودتر به ظرفیت اسمی‌ می‌رسد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید