شباهت رفتار احمدی نژاد با مسعود رجوی به روایت سلیمی نمین /او به دنبال فرقه سازی است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مثلثآنلاین، عباس سلیمینمین گفت: احمدینژاد انتخابات 1400 را مصاف مستقیم خود با نظام قلمداد میکند.
عباس سلیمینمین، تحلیلگر مسائل سیاسی درباره نقش سیاسی محمود احمدینژاد در گفتوگو با «مثلثآنلاین» گفت: «آقای احمدینژاد عنصر شناختهشدهای برای مردم است و در این قریب به هشت سالی که از ریاستجمهوریاش میگذرد کاملا میشود رویکرد سیاسی او را ارزیابی کرد و این امکان وجود دارد که شناخت جامعی از او به دست داد. اینکه آقای حدادعادل گفتهاند صلاحیت او تأیید نمیشود، نگاهی است مبتنی بر عملکرد احمدینژاد زیرا مصادیقی از رویکردهای او وجود دارد که نه با قانون و نه با عرف سیاسی همخوان نیست که متأسفانه آقای احمدینژاد در واکنش به سخنان آقای حدادعادل موضعی خلاف واقع گرفت که خوشبختانه برخلاف پیشبینیاش به ضد خود تبدیل شد و پروندهای بر پروندههای پیشین او افزود. آقای احمدینژاد در دوران ریاستجمهوریاش به دلیل مخالفت وزرایش با آقای مشایی تعداد زیادی از وزرا را عزل کرد. به یاد داریم در آن زمان احمدینژاد اصرار داشت که مشایی باید معاون اول باشد که این موضوع با مخالفت مکتوب رهبر انقلاب مواجه شد اما او با وجود مخالفت صریح رهبری، بر مشایی اصرار کرد و حتی در یکی از جلسات هیئت دولت اداره جلسه را به مشایی واگذار کرد که وزرا گفتند او مشروعیت ندارد و جلسه برهم خورد».
او ادامه داد: «احمدینژاد برای قدرتیافتن مشایی در دولت زمینه سوءاستفاده معاندان را فراهم کرد و سعی کرد جامعه را به سمت تنش و آشوب ببرد. بد نیست اهل نظر در تفکرات مشایی تأمل کنند و ببینند آقای احمدینژاد از چه فردی چنین حمایت میکرد. اخیرا آقای مشایی گفته است که هیچکس تا کنون خدا را به درستی نشناخته است و هیچکس نتوانسته است خدا را درست عبادت کند یا آنکه گفته همه باید گامبهگام با احمدینژاد حرکت کنند و یک قدم عقبتر یا یک قدم جلوتر از او موجب انحراف است. او طوری سخن میگوید که گویی پیش از او حتی همه پیامبران نتوانستهاند به شناخت از خداوند برسند یا احمدینژاد را تا سر حد تقدیس بالا میبرد. این افکار واقعا انحرافی است و من باور دارم احمدینژاد و مشایی قصد فرقهسازی دارند».
این فعال سیاسی درباره چالشهایی که احمدینژاد بر سر وزیر اطلاعات به وجود آورد، بیان کرد: «از یاد نمیبریم که آقای احمدینژاد چه قدر هزینه بر سر اختلافش با وزیر اطلاعات بر نظام تحمیل کرد. او وزیر اطلاعات را عزب کرد و رهبری به او گفتند که آیا فرد دیگری را در نظر داری؟ که گفت نه. رهبری هم گفتند اگر فردی را برای سِمت وزارت اطلاعات در نظر نداری چرا وزیر را عزل کردی؟ که احمدینژاد گفته بود خودم میخواهم سرپرست وزارت اطلاعات باشم و رهبری گفته بودند بر اساس قانون اساسی نمیتوانی زیرا وزیر اطلاعات باید مجتهد باشد. احمدینژاد هم چندروز قهر کرد و تصور میکرد مردم در حمایتش به خیابانها بیایند و بتواند زمینه یک آشوب بزرگ را فراهم کند که در نهایت دید چنین نشد و به دولت بازگشت».
او افزود: «احمدینژاد نمیخواست قدرت را ترک کند و تمایل داشت به اتحاء مختلف در قدرت باقی بماند و مثلا دولت بعد از خودش در اختیار دوستانش قرار بگیرد که چنین نشد. بعد از این او شروع کرد به مصاحبه با رسانههای مختلف و حتی رسانههای معاند و سعی کرد ارتباطش را با عناصر ضدنظام تقویت کند. دیدیم که از یک هنرپیشهای که عریان شد، حمایت کرد یا از مایکلجکسون دفاع میکرد. البته عناصر ضدنظام او را معتمد خود نداستند و احمدینژاد در این سیاست هم توفیقی نداشت. او اکنون میکوشد دوباره ظاهری اصولگرا به خود بگیرد تا با این حربه بازهم به قدرت برگردد که البته چنین امری ممکن نیست زیرا همه او را میشناسند».
سلیمینمین درباره رویکرد احمدینژاد در انتخابات1400 تصریح کرد: «احمدینژاد اکنون بازی چندگانهای را پیش میبرد. از یک طرف به ولیعهد جنایتکار عربستان با لحن دوستانه نامه مینویسد و از طرف دیگر میخواهد فضای داخلی به سمت تنش و آشوب ببرد و از طرف دیگر میگوید که عدهای قصد ترورش را دارند که من با شنیدن ادعای احمدینژاد مبنی بر در معرض تروربودن به یاد مواضع مسعود رجوی افتادم. او در عین خال میخواهد خود را مظلوم هم نشان دهد. احمدینژاد انتخابات 1400 را مصاف مستقیم خود با نظام قلمداد میکند و از هرتلاشی برای بر هم ریختن اوضاع فروگذار نمیکند و من باور دارم با هر متر و معیاری او ردصلاحیت میشود و اصلا امکان حضورش در انتخابات مهیا نمیشود».