آگهی‌های عجیب در فضای مجازی/ از فروش مجوز تقلبی سفر تا جذب نیرو در سایت‌های قمار

کدخبر: ۳۹۹۵۶۶
در گزارش زیر به برخی از آگهی‌های عجیب که بعضی از آن‌ها می‌تواند برای شما دردسر ایجاد کند اشاره کرده ایم که در ادامه می‌خوانید.
آگهی‌های عجیب در فضای مجازی/ از فروش مجوز تقلبی سفر تا جذب نیرو در سایت‌های قمار

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزنامه خراسان، برخی سایت‌های فروش همچنان خبرساز و حاشیه آفرین هستند، این بار از فروش مجوز تقلبی سفر تا جذب نیرو در سایت‌های قمار به اسم کار در منزل.

شکل و محتوای آگهی‌ها در برخی سایت‌های اینترنتی فروش در ظاهر جذاب است، اما وقتی کمی دقیق می‌شوی می‌بینی چه فاجعه‌ای می‌تواند پشت این جذابیت ظاهری و کاذب پنهان شده باشد. به نظر می‌رسد برخی از این سایت‌ها برای بیشتر دیده شدن یا نبود نظارت کافی آگهی‌هایی را منتشر می‌کنند که در میان آن‌ها آگهی‌های هنجار شکن، غیر اخلاقی و ... هم دیده می‌شود.

امروز به برخی از این آگهی‌های عجیب که بعضی از آن‌ها می‌تواند برای شما دردسر ایجاد کند اشاره کرده ایم که در ادامه می‌خوانید.

چیز‌هایی که در هیچ عطاری پیدا نمی‌شود

اگر به دنبال عتیقه‌جاتی هستید که از یافتن آن‌ها در بازار قطع امید کرده‌اید، می‌توانید با مراجعه به برخی از سایت‌های فروش اینترنتی آن‌ها را پیدا کنید؛ از تمبر‌ها و اسکناس‌های قدیمی گرفته تا ظروف مسی و سفالی.

گاهی آگهی فروش اجناسی در این سایت‌ها دیده می‌شود که قدمت آن‌ها به چند دهه می‌رسد؛ شاید یک آفتابه مسی هشتاد و چند ساله یا حتی یک مجسمه زیرخاکی که معلوم نیست چقدر قدمت دارد.

کتابی که نام آن تحت عنوان «بیانات شاه» شما را متعجب می‌کند، تمبر‌ها و پول‌های قجری، مجله‌ها و روزنامه‌های دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی، همه و همه کالا‌های نایاب و غافلگیر کننده‌ای هستند که در این سایت‌های فروش اینترنتی پیدا می‌شوند.

حتی برخی پا را فراتر می‌گذارند و به شوخی یا جدی موی سبیل چنگیز خان مغول را هم در این سایت‌ها به فروش گذاشته اند. اما سوال مهم این است که این گونه اجناس و کالا‌ها از کجا می‌آیند و چه کسی بر معرفی و عرضه آن‌ها نظارت می‌کند؟ البته آگهی‌هایی مثل فروش دفتر شعر و سروده‌های چاپ نشده را هم می‌توان دید.

بازار داغ مجوز فروشی برای سفر

شاید باورتان نشود، اما در برخی از سایت‌های اینترنتی آگهی فروش مجوز تردد وجود دارد. بازار این آگهی‌ها در روز‌های منتهی به سفر‌های نوروزی بسیار داغ و سخت گیری‌ها برای سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی باعث گران‌تر شدن صدور این مجوز‌های تقلبی شده است.

با وجود آن که به گفته وزیر کشور ورود و خروج خودرو‌ها به شهر‌های زرد و آبی مشکلی ندارد و خودرو‌های شخصی می‌توانند به این شهر‌ها سفر کنند، اما شاهد آن هستیم که فروشندگان این مجوز‌ها در سایت‌های فروش اینترنتی مدعی شده اند که در روز‌های آینده سخت گیری‌ها بیشتر می‌شود و ممکن است اجازه تردد به خودرو‌ها را ندهند و با این ترفند بازار داغی برای فروش مجوز‌هایی را که به احتمال زیاد تقلبی و غیرقانونی هستند، فراهم می‌کنند.

ممکن است برای کسانی که این مجوز‌ها را می‌خرند به دلیل استفاده از مجوز تقلبی که مهر و سربرگ سازمان‌هایی را جعل کرده اند مشکلاتی به وجود بیاید که باید از خرید این مجوز‌ها صرف نظر کرد.

جذب نیرو در سایت‌های قمار به اسم کار در منزل

اگر جزو آن دسته از افرادی باشید که مدت هاست متقاضی یک شغل هستید مراقب باشید که گول آگهی‌های کار در خانه‌ای را که در برخی از سایت‌ها می‌بینید نخورید. به تازگی رئیس مرکز تشخیص جرایم سایبری فتا در گفت و گویی در تلویزیون از ترفند جدید کلاهبردارانی گفت که در پوشش آگهی کار در منزل اقدام به اغفال کارجویان و از کارت بانکی آن‌ها سوء استفاده می‌کنند.

شگرد این افراد به این شکل است که افراد کلاهبردار با این ادعا که گردش مالی شرکت بالاست از شما طلب یک کارت بانکی می‌کنند و در حالی که شما روح تان هم خبر ندارد این کارت در اختیار سایت‌های شرط بندی قرار می‌گیرد و بعد از مسدود شدن کارت به دلیل استفاده مجرمانه از آن مشکلات زیادی برای شما به وجود می‌آید. پس این نکته را به خاطر داشته باشید که از قراردادن اطلاعات حساب بانکی تان خودداری کنید.

انتشار تصاویر مستهجن و آگهی‌های غیر اخلاقی

در بین آگهی‌هایی که در برخی سایت‌های خرید و فروش اینترنتی وجود دارد می‌توان آگهی‌های غیر اخلاقی را در ظاهری دیگر دید. بعضی از این آگهی‌ها حرف شان کمک است و بهانه‌شان کمک مالی، اما این آگهی‌ها بر خلاف ظاهرشان در باطن نیت‌های شومی دارند! البته در این میان آدم‌هایی هم هستند که واقعا کمک می‌کنند، اما قبول دارید که برای کمک کردن هزاران راه مختلف وجود دارد و لازم نیست «آگهی کمک کردن» منتشر کرد؟

به طور مثال آگهی‌های عجیب و غریبی با عناوینی مثل: «کمک مالی به خانم»، «کمک مالی و غیر مالی»، «کمک مالی به خانم نیازمند»، «کمک مالی به خانم دانشجو» وجود دارد که در قسمت توضیحات آن‌ها آمده است که فقط به دختران و زنان نیازمند کمک می‌کنند و می‌خواهند خودشان هم حضوری این کمک را ارائه دهند.

بعد هم نوشته اند که باید از طریق تلگرام یا واتس اپ عکس و مشخصاتشان را ارائه کنند تا اگر مورد پسند قرار گرفتند این کمک‌ها صورت بگیرد! از این گونه آگهی‌ها در زمینه‌هایی مثل «به دنبال همخانه»، «همسفر» و ... هم وجود دارد.

نبود نظارت و عزمی برای بهبود

همان طور که پیش از این خواندید در این سایت‌ها آگهی‌هایی وجود دارد که نه تنها روح و روان شما را آزار می‌دهد که ممکن است عواقب خطرناکی را هم برای شما در پی داشته باشد. اما این سوال وجود دارد که چه کسی بر معرفی و عرضه این گونه موارد که پیش از این ذکر شد، نظارت می‌کند؟

چگونه می‌توان به راحتی کالایی را در این سایت‌ها برای فروش گذاشت در حالی که هیچ ضمانتی برای واقعی بودن آن وجود ندارد؟ و این سوال مهم هم وجود ندارد که چرا سازمان‌های مختلف به این موضوعات ورود نمی‌کنند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید