آنتی بادی های کرونا در 20 درصد از بیماران بهبود یافته ایجاد نمی شود

کدخبر: ۴۰۰۹۶۲
مدیر مرکز تحقیقات ملی گامالیا گفت: حداقل 20 درصد از کسانی که ویروس کرونا داشته اند، آنتی بادی محافظ کووید-19 تولید نمی کنند.
آنتی بادی های کرونا در 20 درصد از بیماران بهبود یافته ایجاد نمی شود
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از  برنا و به نقل از اسپوتنیک، الکساندر گینتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات ملی گامالیا گفت: "در میان کسانی که از [کووید-19] بهبود یافته اند، حداقل 20٪ از آنها آنتی بادی محافظ تولید نمی کنند."

گینتسبورگ به آنها توصیه کرد که برای اطمینان از تولید آنتی بادی، علیه ویروس کرونا واکسینه شوند.

روسیه اولین کشوری در جهان بود که در اوت سال 2020 واکسن ویروس کرونا به نام "اسپوتنیک وی" را ثبت کرد. این دارو توسط مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا ساخته شده است و از بیش از 50 کشور درخواست خرید دریافت کرده است. نشریه لنست با بررسی نتایج مرحله سوم آزمایش "اسپوتنیک وی" بر روی داوطلبان اعلام کرد که مطالعات اثربخشی واکسن روسی را 91.6 درصد تأیید کرده اند. در همان زمان، طبق گفته محققان مرکز ویروس شناسی گامالیا، این واکسن به طور کامل از موارد شدید کووید-19 جلوگیری می کند.

MXFzYH3hIHpq

در حال حاضر، استفاده از واکسن "اسپوتنیک وی" در روسیه، بلاروس، آرژانتین، بولیوی، صربستان، الجزایر، فلسطین، ونزوئلا، پاراگوئه، ترکمنستان، مجارستان، امارات متحده عربی، ایران، جمهوری گینه، تونس، ارمنستان، مکزیک، نیکاراگوئه، جمهوری سرپسکا (بوسنی و هرزگوین)، لبنان، میانمار، پاکستان، مغولستان، بحرین، مونته نگرو، سنت وینسنت و گرنادین ها، قزاقستان، ازبکستان، گابن، سن مارینو، غنا، سوریه، قرقیزستان، گویان، مصر، هندوراس، گواتمالا، مولداوی، اسلواکی، آنگولا، جیبوتی، جمهوری کنگو، سریلانکا، لائوس، عراق و آذربایجان تایید شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید