بازگشت نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به وین
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وی ادامه داد: ما دو دوره مذاکرات غیرمستقیم را پشت سر گذاشتیم، و "مالی" و تیم او برای دور سوم به وین باز میگردند اما همانگونه که هفته گذشته مطرح شد، مسیری طولانی در پیش است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: آنچه ما بر آن متمرکز شدهایم تنها و تنها یک چیز است و آن دستیابی به حصول اطمینان از توافقنامه ای است که به طور قابل اثبات و دائمی مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای شود.
پرایس اظهار کرد: داشتن سلاح هستهای ایران به نفع ایالات متحده، شرکای اروپایی ما، چینیها و به نفع روسها نخواهد بود. من دوباره به این واقعیت اشاره میکنم که ما توانستیم در سال ۲۰۱۵ به توافق هستهای دست پیدا کنیم و در اوایل سال ۲۰۱۶ با همین مجموعه از شرکای ۱ + ۵ اجرایی شد.
وی خاطرنشان کرد: فکر می کنم این بیانگر برخی احتمالات بالقوه است که اگر این تعهد را در طرف ایرانی پیدا کنیم و همچنان در آن باقی بماند، میتوانیم مجدداً این کار را انجام دهیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی از دست نیافتن ایران به سلاح اتمی و از پایبندی ایران به تعهداتش سخن میگوید که به اعتراف گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا، برنامه هستهای ایران هرگز به سمت استفاده تسلیحاتی نرفته است.
همچنین به ایران همچنان عضو باقی مانده در برجام است و طرفی که باید به این توافق بازگردد و به تعهداتش پایبند بماند، آمریکا است.