واکنش وزیر آموزش و پرورش به برخورد پلیس با تجمعات اعتراضی دانشآموزان
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش این است که کلاسهای درس حضوری شود.
محسن حاجی میرزایی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره دریافت هزینه برای شبکه شاد گفت: این خبر را تکذیب میکنم، این شبکه به دستور رئیسجمهور رایگان است و قرار نیست هزینهای در قبال آن دریافت شود.
وی درباره احتمال حضور دانشآموزان در کلاسهای درس اظهار کرد: تلاش این است که کلاسهای درس حضوری شود. مهمترین درسی که دنیا در این مدت گرفت این بود که معلم و مدرسه جایگزین ندارد. باید به سمتی برویم که کلاسها دایر شود اما این ظرفیت مهمی که ایجاد شده است و پیوندهای لازم را بین ارکان مختلف نظام تربیت ایجاد شده، حتما حفظ خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: تعهدی که ایجاد شده این است که معلمان توسط وزارت بهداشت در مرداد ماه واکسینه شوند و قطعاً با این کار احتمال بازگشایی مدارس در مهرماه افزایش مییابد. برای افراد زیر ۱۸ سال در دنیا هنوز واکسن توصیه نشده است که اگر این نظر تغییر کند برای آن هم برنامه خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: همین الان غالب کشورها فعالیت مدارس خودشان را آغاز کردهاند. فعال شدن مدارس بسیار ضروری است و توصیه در دنیا این است که به خاطر سلامتی روانی دانش آموزان و امکان بروز مشکلات عدیده دیگر، مدارس باید باز شود. البته این امر حتماً با رعایت همه مقرارت لازم از سوی مقامات بهداشتی است.
حاجی میرزایی درباره برخورد با تجمعات دانش آموزان، گفت: به مدیران گفتم دانش آموزان برایشان سوال پیش آمده باید پاسخ دهید که این کار هم انجام شده است، در یک الی دو مورد اشتباهی از سوی برخی عوامل انتظامی و دخالتشان صورت گرفته بود که آن هم رفع شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره درخواستهای برخی مدارس از اولیاء در زمان ثبتنام دانشآموزان، اظهار کرد: ما سامانه ایجاد کردیم و سال گذشته با تعدادی مدارس که این تخلف را داشتند برخورد کردیم و امسال هم همین امر برقرار است.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به برنامه این وزارتخانه برای ثبتنام معلمان قراردادی و حقالتدریسی اظهار کرد: تمام معلمانی که تا قبل از سال ۹۲ با آموزش و پرورش همکاری داشتند براساس قانون مجلس تعیین تکلیف شدند و تعداد کمی از آنان باقیماندند که به زودی تعیین تکلیف میشوند.
حاجی میرزایی درباره جذب ۲۰ هزار طلبه در مدارس توضیح داد: اینطور نیست. یک مصوبه مجلس بود که تعدادی از طلاب که قبل از سال ۹۲ در طرحی تحت عنوان «امین» با آموزش و پرورش همکاری میکردند و در مدارس حضور تماموقت داشتند و تعداد محدودی دارند را طبق قانون عمل کنیم.
وی درباره همکاری بازنشستگان با آموزش و پرورش اظهار کرد: کسی که بازنشسته شده است نمیتواند مدیر یا معاون شود چون شغل تماموقت است و هیچ بازنشستهای برای کار تماموقت نمیتواند به کار گرفته شود. ما چون کمبود نیرو داشتیم از تعدادی از بازنشستهها که طبق قانون یکسوم وقتشان را میتوانیم بگیرم، استفاده کردیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: اجرای قانون رتبهبندی معلمان که کلیات آن در مجلس تصویب شد، در بودجه ۱۴۰۰ برایش اعتبار مشخص شده که بعد از تصویب قانون، آییننامه آن را تدوین و در همین دولت اجرایش را آغاز کنیم.