جادههای ساوه بوی مرگ میدهند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا؛ حجتالاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در آئین بهرهبرداری از کنارگذر شمال به غرب شهر ساوه که با دستور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور صورت گرفت، اظهار کرد: بهره برداری از کنار گذر شهر ساوه به طول افزون بر ۲۰ کیلومتر موجب روان شدن بار ترافیکی شهر شده و منجر به کاهش آمار سوانح ترافیکی و تصادفات خواهد شد.
وی با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته با مقامات وزارت راه و شهرسازی گفت: به دلیل طولانی شدن اجرای این پروژه با ارسال نامهای در سال گذشته خطاب به معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تقاضای تخصیص اعتبار از محل منابع ملی برای تکمیل این پروژه شد، که بدنبال آن مطالبات پیمانکار پرداخت و اعتباری ۱۷ میلیاردی برای اتمام عملیات اجرایی تخصیص یافت و امروز به بهره برداری رسید.
این نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به قرار گرفتن ساوه و زرندیه در مسیر ترانزیتی کشور و تردد پرحجم وسایط نقلیه سبک و سنگین از محورهای مواصلاتی این دو شهرستان اظهار کرد: حجم بالای تردد از این شاهراه مواصلاتی کشور توجه دولت را برای توسعه مسیرهای بزرگراهی و تقویت راه ها میطلبد.
وی با اشاره به احداث اتوبان ساوه همدان و ساوه تهران در کنار محور قدیم این دو مسیر پرتردد و شاهراه مواصلاتی کشور گفت: با وجود احداث اتوبان و آزادراه در این دو مسیر پرتردد همچنان شاهد تردد پرحجم وسایط نقلیه در محورهای قدیم هستیم و آمار بالای سوانح رانندگی و ترافیکی بویژه در محور ساوه همدان این جادهها را به جاده مرگ تبدیل کرده است.
حجت الاسلام سبزی از تکمیل چهار بانده شدن محور قدیم غرق آباد به نوبران و بهسازی جاده بیات واقع در بخش نوبران خبر داد و افزود: این دو محور به همراه ورودی شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه از سمت اتوبان ساوه به همدان بزودی افتتاح و زیر بار ترافیک خواهند رفت. همچنین احداث باند دوم محور مامونیه به زاویه و جاده خرقان نیز با انتخاب پیمانکار در دستور کار است.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار مناسب از سوی مجلس برای استان مرکزی گفت: ۵۳ میلیارد تومان اعتبار از سوی مجلس برای مرمت و بهسازی راههای روستایی و ۲۰۰ میلیارد برای حوزه آب استان مرکزی در نظر گرفته شده است و سهم این استان از محرومیت زدایی در بخش های مختلف ۳۴۰ میلیارد تومان است که حدود ۹۷ میلیارد تومان آن برای ساوه و زرندیه است.
او تصریح کرد: با تزریق این میزان اعتبار بخشی از مشکلات مربوط به راه های استان مرکزی به ویژه محورهای مواصلاتی روستایی برطرف خواهد شد که نتیجه آن سهولت در تردد و کاهش سوانح ترافیکی خواهد بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه همچنین با اشاره به حجم بالای تردد در ساعات ابتدایی روز برای جابجایی کارگران از شهر ساوه به شهر صنعتی کاوه گفت: به دلیل حجم بالای تردد و ترافیک بالای این مسیر قرار است یک مسیر دسترسی جدیدی از شمال بیمارستان شهید چمران به شهر صنعتی کاوه متصل و بار ترافیکی این محور از بین برود.