انتقاد چین از آمریکا به دلیل شایعه نسل‌کشی و نشت کرونا از این کشور

کدخبر: ۴۳۱۹۷۳
دولت آمریکا با وجود فرضیه قبلی مبنی بر اینکه اپیدمی کرونا در حال وخیم تر شدن است، هیچ اقدام کارآمدی جهت کنترل اپیدمی این ویروس نکرد و در حال حاضر مجبور شده که از افراد بی خرد در زمینه ردیابی منشاء کرونا استفاده کند و به بی اعتبار کردن چین بپردازد و این حقیقت را که خود دولت آمریکا در مقابله با اپیدمی کرونا ناکام عمل کرده است را مخفی نماید.
انتقاد چین از  آمریکا به دلیل شایعه نسل‌کشی و نشت کرونا از این کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، رادیو بین المللی چین نوشت: دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا جنجال تئوری نسل کشی در شین جیانگ و تئوری نشت آزمایشگاهی کرونا از ووهان چین را از زمان روی کار آمدنش در نیم سال گذشته به راه انداخته است؛ سیاست دولت بایدن در قبال چین در واقع میراثی است که به طور کامل از دولت قبلی (دونالد ترامپ) به ارث برده با این تفاوت که سیاست فعلی چین در دولت بایدن یک ویژگی خاص دارد و آن این است که فاقد ترامپ است!

نظریه جعلی دوره ریاست ترامپ مبنی بر نسل کشی در شین جیانگ نظریه ای بی نهایت پوچ و بی معنا بود اما دولت بایدن از همان ابتدا تصمیم گرفت این نظریه را پیش بگیرد و حتی به تلاش های خود جهت جلب نظر متحدانش در رابطه با همراهی واشنگتن با این نظریه نیز افزود. اما این در حالیست که حقایق مکررا ثابت کرده اند که نظریه به اصطلاح نسل کشی در شین جیانگ یک دروغ محض است چرا که جمعیت اویغورهای شین جیانگ در طول ۱۰ سال گذشته رشدی ۱۶.۲ درصدی داشته در حالیکه جمعیت قوم «هان» صرفا ۲ درصد در این بازه زمانی رشد کرده است.

جمعیت اویغورها در طول ۴۰ سال گذشته از بیش از ۵ میلیون نفر به نزدیک به ۱۲ میلیون نفر رسیده است؛ حجم کل اقتصاد شین جیانگ در طول ۶۰ سال گذشته رشدی ۲۰۰ برابری را پشت سر گذاشته است؛ میانگین امید به زندگی ساکنان این منطقه از ۳۰ سال به ۷۲ سال افزایش پیدا کرده است.

بسیاری از شخصیت های بین المللی که به شین جیانگ سفر داشته اند، بر این نکته تاکید دارند که هیچ چیزی تحت عنوان نسل کشی در شین جیانگ وجود ندارد.

«محمد کشاورززاده» سفیر ایران در چین نیز که اواخر مارس و اوایل آوریل سال جاری میلادی به شین جیانگ سفر کرد، به نگارش «خاطرات روزانه دیپلمات های ایرانی در شین جیانگ» پرداخته که در بسترهای چند زبانه اجتماعی منتشر و در آن تاکید شده است که عده ای در حال انتشار خبر جعلی نسل کشی در شین جیانگ هستند.

بر اساس آنچه کشاورززاده نوشته است، ریشه و علت اصلی این دروغ گویی ها درباره شین جیانگ این است که این افراد نمی خواهند شاهد توسعه و پیشرفت چین باشند؛ سفیر ایران در چین در ادامه نوشته های خود آورده است: «آنچه ما در شین جیانگ شاهد آن بوده ایم به هیچ عنوان جنایات نسل کشی نبوده بلکه تلاش برای ریشه کن کردن فقر بوده و دقیقا به دلیل همین تلاش هاست که مردم شین جیانگ زندگی به مراتب بهتری دارند.»

بسیاری از کاربران فضای مجازی در صفحه فیس بوک رادیو بین المللی چین (CRI) به این نکته اشاره کرده اند که آن جنایتکاران کشورهای غربی که چین را هدف حمله و انتقاد قرار می دهند، دقیقا همین جنایات را خودشان مرتکب شده اند! آمریکا، استرالیا، کانادا و سایر کشورهایی که چین را به نسل کشی متهم می کنند، خودشان درگیر مشکلات مربوط به نسل کشی و تبعیض های نژادپرستانه هستند و این بومیان آمریکایی و استرالیایی هستند که از فیزیک تا فرهنگ به انقراض کشیده شده و این یک واقعیت قطعی است.

تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا از ووهان چین در ابتدا توسط دولت بایدن مطرح نشد چرا که دموکرات ها بر این باور بودند که چنین نظریه ای پوششی بوده است برای دولت ترامپ تا مسئولیت در برابر ناکارآمدی هایش در زمینه کنترل و مهار اپیدمی کرونا را مخفی کند. از طرف دیگر برخی دانشمندان معتبر اروپایی و آمریکایی نیز چنین نظریه ای را بی اساس و مزخرف توصیف کردند. رسانه های جریان اصلی در آمریکا نیز این نظریه را رد کردند به طوری که روزنامه های «نیویورک تایمز» و «واشنگتن پست» نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا از ووهان را به عنوان تئوری هایی توطئه آمیز محکوم نمودند.

اما تعجب برانگیز آن است که تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا بعد از ماه مه سال جاری میلادی (۲۰۲۱) به سوژه ای غالب در رسانه های جریان اصلی آمریکا تبدیل شد و دموکرات هایی که پیشتر و در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دیدگاه حزب جمهوریخواه مبنی بر اینکه کرونا ویروسی نشت یافته از آزمایشگاه چین است را مسخره می کردند و آن را تئوری توطئه آمیز می خواندند، تغییر رویه دادند و کارت منسوخ شده بازی با تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا از ووهان را مجددا رو کردند!

از طرف دیگر، دولت بایدن انتشار اخبار جعلی در رسانه های اجتماعی را عامل تردید بسیاری از مردم آمریکا نسبت به واکسیناسیون در برابر ویروس کرونا معرفی کرد و تئوری های توطئه آمیز داخلی در مورد واکسن های کرونا را مورد انتقاد قرار داد اما از طرف دیگر، بایدن نیز درست مانند ترامپ بحث را عوض کرد و انگشت اتهام خود را به سمت چین نشانه گرفت و مشغول حمایت از تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا از چین شد.

جالب اینجاست که کسانی که به تئوری نشت کرونا از ووهان باور دارند درست همان افرادی هستند که به تئوری توطئه واکسن کرونا نیز معتقدند و از واکسیناسیون در برابر کرونا امتناع می کنند.

علاوه بر این، تبلیغات و هوچیگری های آمریکا درباره تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا در سطح بین المللی نیز جنجال به پا کرده است به طوری که بسیاری از رسانه های بین المللی این سؤال را مطرح کرده اند که چطور آمریکا مشغول جنجال درباره تئوری نشت کرونا از چین است درحالیکه خودش از توضیح برای رفع تردیدهایی که درباره تعطیلی ناگهانی آزمایشگاه تسلیحات بیولوژیکی فورت دتریک و ظهور بیماری سیگار الکترونیکی در سال ۲۰۱۹ میلادی به وجود آمده اند، امتناع می کند!

نشانه های مختلفی وجود دارد که علاوه بر  آزمایشگاه فورت دتریک ، دانشگاه کارولینای شمالی نیز  مدت های طولانی مشغول انجام آزمایش های خطرناک در مسیر ساخت و اصلاح کرونا ویروس بوده است؛ بر اساس گزارش رسانه های خبری آمریکا، «رالف بریک» استاد دپارتمان اپیدمیولوژی دانشگاه کارولینای شمالی که معروف است به «پدر کرونا ویروس »  ۳۰ سال مشغول انجام تحقیقات درباره کرونا ویروس ها بوده، هدایت تیمی را بر عهده داشته است که نه تنها تکنولوژی اصلاح کرونا ویروس را ابداع کرده است بلکه حتی این قابلیت را دارد که ویروس های خطرناک را با کمک قطعات ژنی احیا و زنده کند!

علت اصلی اینکه بایدن توانست ترامپ را در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شکست دهد، ناامیدی مردم آمریکا از فرار دولت ترامپ از زیر بار مسئولیت هایش در مسیر جلوگیری و کنترل اپیدمی کرونا بوده است. در روزهای اولیه روی کار آمدن دولت بایدن بود که او اینطور نشان داد که توجه بسیار زیادی برای جلوگیری و کنترل اپیدمی کرونا قائل است و او حتی توانست در یک بازه زمانی کوتاه مدت به نتایجی در این زمینه نیز دست یابد اما با این حال، ویروس کرونا اخیرا در آمریکا بازخیز داشته آن هم در شرایطی که پروسه واکسیناسیون در این کشور متوقف شده است.

با این اوصاف، قابلیت حاکمیتی دولت بایدن زیر سؤال رفته و میزان حمایت ها از این دولت نیز کاهشی چشمگیر داشته است که این روند، تهدیدی بسیار جدی برای انتخابات میان دوره ای سال بعد آمریکا محسوب می شود.

دولت آمریکا با وجود فرضیه قبلی مبنی بر اینکه اپیدمی کرونا در حال وخیم تر شدن است، هیچ اقدام کارآمدی جهت کنترل اپیدمی این ویروس نکرد و در حال حاضر مجبور شده که از افراد بی خرد در زمینه ردیابی منشاء کرونا استفاده کند و به بی اعتبار کردن چین بپردازد و این حقیقت را که خود دولت آمریکا در مقابله با اپیدمی کرونا ناکام عمل کرده است را مخفی نماید.

اما حقیقت این است که چه دولت آمریکا بدنبال هوچیگری درباره تئوری نسل کشی در شین جیانگ باشد و چه مشغول جنجال درباره تئوری نشت آزمایشگاهی ویروس کرونا از ووهان، عملکرد دولت بایدن درست شبیه این ضرب المثل چینی است که می گوید «کسی که سوار ببر شده است از پیاده شدن می ترسد!» (به این معنا که آمریکایی ها جنجال هایی علیه چین به راه انداخته اند که ترجیح می دهند با وجود کذب بودن این جنجال ها همچنان آنها را تکرار کنند تا خودشان از قرار گرفتن در کانون انتقادات جهانی فرار کنند.)

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید