این نشانه ها یعنی فرزندمان به دلتا کرونا مبتلا شده است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، با نزدیک شدن به فصل مدرسه و بازگشت کودکان به کلاسها پس از استراحت، به دلیل این بیماری همه گیر، این سوال در ذهن والدین، به ویژه مادران متبادر میشود که "چگونه بفهمم فرزند من دچار گونه دلتا پلاس شده است؟
به گفته دکتر پل آفیت، مسئول مرکز واکسن در بیمارستان کودکان آمریکایی فیلادلفیا، دلتا پلاس بسیار مسری است، بنابراین کودکان را با سرعت بیشتری آلوده میکند.
قابل توجه است که گونه جهش یافته دلتا نسبت به سایر گونههای کرونا مسریتر تلقی میشود. بر اساس اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) علائم شدیدتری نسبت به انواع دیگر کووید ۱۹ ایجاد میکند. از آنجا که اکثر کودکان واکسنهای موجود در برابر ویروس کرونا را دریافت نکرده اند، مستعد ابتلا به انواع ویروسها هستند.
علائم دلتا پلاس
سرفه و از دست دادن حس بویایی از جمله رایجترین علائم در هنگام آلوده شدن به نوع دلتا پلاس است اما عفونت، سردرد، گلودرد، آبریزش بینی و دمای بالای بدن نیز از جمله علائم اصلی هستند.
دکتر مایکل گروسو رئیس اطفال در بیمارستان هانتینگتون در نورثول هلث نیویورک از جمله علائم ابتلای کودک به گونه دلتا را افزایش دمای بدن، سرفه، آبریزش بینی و علائم روده و بثورات در برخی از آنها، و برخی علائم دیگر نیز معرفی میکند:
- درد شکم
- قرمزی چشم
-سفتی یا
-درد در قفسه سینه
- اسهال
- احساس تنهایی بسیار
- سردرد شدید
- فشار خون پایین
- درد در ناحیه گردن
- استفراغ
به والدین توصیه میشود که در صورت بروز این علائم در کودک، لازم است بلافاصله تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی و سوآب برای وی انجام شود، به ویژه در صورت بروز علائم سیستم تنفسی؛ در صورت مثبت بودن عفونت، باید تا زمانی که علائم ناپدید شوند، قرنطینه شود.
نکاتی در مورد جداسازی کودکان مبتلا
اگر نتیجه آزمایش کودک مثبت است، اما او سالم است و نیازی به بستری شدن ندارد، والدین باید مشکلات تنفسی کودک را زیر نظر داشته باشند و نکات زیر را رعایت کنند:
- مایعات فراوان بنوشید تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود
- اتاق جدا شده کودک را برای جریان هوا تهویه کنید
- یک حمام ویژه برای کودک بیمار اختصاص دهید
تلفات جهانی کرونا
از زمانی که دفتر سازمان بهداشت جهانی در چین از ظهور این بیماری در پایان دسامبر ۲۰۱۹ خبر داد، ویروس کرونا باعث مرگ میلیونها نفر در جهان شده است. البته اکثر مبتلایان بهبود یافتند، اگرچه برخی از آنها هفتهها یا حتی ماهها بعد علائم را تجربه کردند.
این اعداد و ارقام بر اساس گزارشات روزانه منتشر شده توسط مقامات بهداشتی در هر کشور است و شامل بررسیهای بعدی توسط سازمانهای آماری نیست که نشان میدهد تعداد مرگ و میر بسیار بیشتر است.
سازمان بهداشت جهانی، با در نظر گرفتن میزان مرگ و میر اضافی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم مربوط به کووید۱۹ است، معتقد است که پیامد همه گیری کرونا ممکن است دو یا سه برابر بیشتر از نتیجه اعلام شده رسمی باشد.
با وجود افزایش معاینات در تعداد زیادی از کشورها، بخش عظیمی از موارد کمتر جدی یا موارد بدون علامت بدون تشخیص باقی میمانند.