کرونا بر سلامت روان کودکان چه تأثیراتی برجای گذاشته است؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، زی نیوز گزارش داد، شواهد بین المللی فزاینده ای مبنی بر افزایش نسبت کودکانی که مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی را از زمان شروع کووید گزارش میکنند وجود دارد.
بر اساس گزارش جدیدی از دانشگاه کاردیف انگلستان، بیش از یک چهارم نوجوانان ۱۰ تا ۱۱ ساله در طول پاندمی، مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی داشتند که نسبت به سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۷ درصد افزایش داشته است.
محققان دریافتند ندیدن اعضای خانواده یا دوستان و اعضای خانواده که مبتلا به کووید هستند یکی از اصلی ترین نگرانیهایی است که کودکان ۱۰ تا ۱۱ سال در طول پاندمی تجربه کرده اند.
بر اساس دادههای نظرسنجی، کودکانی که از خانوادههای فقیرتر بودند، تقریباً دو برابر بیشتر از کودکانی که از خانوادههای مرفهتر بودند، مشکلات عاطفی و رفتاری را گزارش کردند.
پروفسور «گراهام مور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «در حالی که مردم اغلب میگویند کودکان انعطاف پذیر هستند، دادههای ما نشان میدهد که این بیماری همه گیر تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان کودکان داشته است. بسیاری از کودکان پس از بهبود شرایط فعلی بهبود مییابند. با این حال، برای بسیاری، تجارب این بیماری همه گیر تأثیر دائمی بر روان آنها خواهد داشت.»
با این حال، این مطالعه نشان داد که علیرغم آسیبهای عاطفی سنگین ناشی از قرنطینه و یادگیری در خانه، بیشتر کودکان به خوبی با مدارس خود در ارتباط بودند.