اُمیکرون تاکنون به کدام کشورها رسیده است؟

کدخبر: ۴۵۸۸۱۸
اُمیکرون که توسط سازمان جهانی بهداشت «منشأ نگرانی» توصیف شده است، پس از گذشت یک هفته از کشف نخستین مورد ابتلا به آن به تعداد زیادی از کشورهای جهان رسیده است.
اُمیکرون تاکنون به کدام کشورها رسیده است؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران گونه جدید و جهش یافته کرونا موسوم به «امیکرون» که توسط سازمان جهانی بهداشت «منشأ نگرانی» توصیف شده است بعد از گذشت یک هفته از کشف نخستین مورد ابتلا به آن به تعداد زیادی از کشورهای جهان رسیده است.

روسیا الیوم گزارش داد، جمهوری آفریقای جنوبی که هفته پیش اعلام کرد که نخستین مورد ابتلا به امیکرون را ثبت کرد تا کنون 77 مورد ابتلا به این گونه نگران کننده را ثبت کرده است. دو کشور عربی امارات و عربستان موارد ابتلا به این گونه را ثبت کرده اند.

در همین حال، استرالیا امروز اعلام یک مورد جدید دیگر از ابتلا به امیکرون را ثبت کرده است.موردی جدیدی که در استرالیا ثبت شده است یک شهروند بوده است که در سفر دوحه بوده است این در حالی است که قطر تا کنون هیچ موردی را ثبت نکرده است.

امیکرون تا کنون به این کشورها رسیده است:امارات(یک مورد)،عربستان(یک مورد)،اتریش(یک مورد)، آمریکا(یک مورد)، بلژیک(یک مورد)،جمهوری چک(یک مورد)،اسپانیا(دو مورد)،نروژ(دو مورد)،برزیل(دو مورد)، ژاپن(دو مورد)، سرزمین های اشغالی(دو مورد)، سوئد(3 مورد)،نیجریه(3مورد)، کره جنوبی(5 مورد)، دانمارک (5مورد)، هنگ کنگ(4 مورد)، کاناد(6 مورد)، استرالیا(7 مورد)،فرانسه(9)، آلمان(9 مورد)،ایتالیا(9 مورد)، پرتغال(13 مورد)، هلند(16 مورد)، بوتسوانا(19 مورد)، انگلیس(32 مورد) و آفریقای جنوبی (77 مورد).

در تحولی دیگر، دکتر پیلای از آفریقای جنوبی گفت افراد مبتلا به اومیکرون علائم آنفولانزا را نشان می دهند.

به گزارش بلومبرگ، آنبن پیلای، پزشک از جمهوری آفریقای جنوبی در مورد علائم مبتلایان به سویه امیکرون ویروس کرونا صحبت کرد و گفت: "ما بیمارانی با علائم آنفولانزا، سرفه‌های خشک، تب، تعریق شبانه و بدن درد دیده‌ایم. من فکر می‌کنم این با سایر موج های کووید-19 که دیده‌ایم مرتبط است".

پیش از این، انجمن پزشکی آفریقای جنوبی علامت اصلی سویه اومیکرون را خستگی شدید نامیده بود. در عین حال، هیچ یک از بیماران از دست دادن چشایی یا بویایی را تجربه نکردند.

به طور خاص، پزشک گفت که این بیماری تاکنون به شکل بسیار خفیف ظاهر شده است، اما هنوز زود است که چیزی بگویم.

در بیستم نوامبر، دانشمندان در بوتسوانا و آفریقای جنوبی گونه B.1.1.529 ویروس کرونا را گزارش کردند که حاوی 32 جهش در پروتئین S است که برای آلوده کردن سلول ها ضروری است. به گفته محققان، بسیاری از تغییرات در ژنوم SARS-CoV-2 نشان‌دهنده قابلیت انتقال بالای این نوع و مقاومت در برابر آنتی‌بادی‌های محافظ افرادی است که بیمار و واکسینه شده‌اند، اگرچه هنوز برای نتیجه‌گیری نهایی زود است. کارشناسان فکر می کنند که جهش B.1.1.529 در ابتدا در یک فرد که دارای نقص ایمنی بوده(شخصی که به ویروی اچ آی وی مبتلا شده یا ایدز داشته) ایجاد شده است.

از سوی دیگر، تعداد موارد واکسیناسیون علیه کووید-19 در جهان به بیش از هشت میلیارد مورد رسید.

بر اساس اظهارات رسمی مقامات کشورهای جهان و آمارهای رسانه‌ای، در جهان بیش از 8 میلیارد واکسیناسیون علیه کووید-19 صورت پذیرفته است.

بیشترین میزان واکسیناسیون (4.16 میلیارد دلار) در سه کشور چین (2.5 میلیارد دلار)، هند (1.2 میلیارد دلار) و ایالات متحده (0.46 میلیارد دلار) صورت پذیرفته است. در مجموع مردم جهان 8.03 میلیارد دوز واکسن کووید-19 دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است که اعلام تعداد دقیق موارد واکسیناسیون در جهان به دلیل اینکه بسیاری از کشورهای تنها موارد گواهی واکسیناسیون را اعلام می‌کنند، مشخص نیست، از طرف دیگری در برخی کشورها واکسیناسیون مجدد (دوز سوم) نیز آغاز شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از معاملات بازار سهام

      اقتصادنیوز: بازار سرمایه در هفته جاری روند صعودی داشته است؛ باید گفت امروز هم شاخص کل بورس ۳۵ هزار واحد رشد را تجربه…

    کارگزاری مفید