در تعجبم چرا علمای دین و مراجع فریاد نمی‌زنند

صباغیان: ترس از رد صلاحیت دارم/ برای مصلحت، خود را به خواب زده‌ایم

کدخبر: ۵۰۳۴۹۹
عضو کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس گفت: برای برون رفت از این شرایط باید مجلس با مقام معظم رهبری مشورت کرده و مجلس را از این وضعیت نجات دهد. کاری که آقای قالیباف در اوایل سال وعده آن را داد اما انجام نشد.
صباغیان: ترس از رد صلاحیت دارم/ برای مصلحت، خود را به خواب زده‌ایم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، محمدرضا صباغیان بافقی در جلسه علنی امروز (اول تیر) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه انقلاب ما توانست نگاه دینی را با نگاه مردمسالاری تلفیق و در قالب نظام اسلامی پدیدار و حکومت مستحکمی را بنا نهد که در قرن کنونی کم نظیر است و باید قدردان آن باشیم، گفت: قوت نظام اسلامی، وجود رهبری حکیم، صالح و مدبر در رأس نظام است که بعد از غروب خورشید امام امت سکاندار آن شد، انتخابی که در آن شرایط سخت چیزی جز به فضل الهی نبود.

نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، خاتم و ابرکوه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه استقلال سیاسی کم نظیر از نقاط قوت دیگر است، ابراز داشت: من رشته تاریخ خوانده ام و گذشته دولت ها و ملت ها را مطالعه کرده ام. در سده اخیر ایران، کمتر حکومتی استقلال سیاسی داشت که بتواند بدون توجه به سیاست های زورگویانه استعمارگران به راه خود برود.

وی ادامه داد: قدرت راهبردی ایران در جهان شکل گرفته و دشمنان را در گفتگو و برخورد با ایران به احترام وا داشته و بیشترین عصبانیت دشمنان ما و بخش زیادی از تحریم های امروز ناشی از این قدرت دفاعی ایران است همچنین وجود ثبات و امنیت پایدار کشور است و زمانی اهمیت آن را بیشتر درک می کنیم که خدای ناخواسته آن را از دست داده باشیم.

صباغیان بافقی با اشاره به برخی نقاط ضعف که باید درمان شود و اگر توجه نشود نقاط قوت را نیز دچار آسیب می کند، یادآور شد: مهم ترین مشکل ما ضعف در حوزه قانونگذاری و نظارت بوده و متأسفانه مجلس به جای پرداختن به وظایف اصلی، به کارهای اجرایی و محلی روی آورده که این رویه و ضعف باعث شده برای انجام وظایف به جا مانده مجلس، به مرور شوراهای عالی متعددی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی بورس و شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران تشکیل شود که تصمیمات فراقانونی بگیرند که برخلاف نص صریح اصل ۷۰ قانون اساسی است که قانونگذاری را برعهده مجلس قرار داده که از دل مردم برون آمده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه امروز نحوه قانونگذاری در شورای عالی هماهنگی اقتصادی شاید به صورت موقتی مشکلات را حل کند اما در اصل تیر خلاص به مجلس است که جنازه آن را در آینده خواهیم دید و مردمسالاری را هدف قرار می دهد، عنوان کرد: مجلس در این خصوص هنوز خواب است و برخی برای مصلحت خود را به خواب زده ایم. حرمت امامزاده را باید متولیان نگاه دارند که متأسفانه دیروز و امروز متولیان آن، جایگاه مجلس را نمی بینند.

وی ادامه داد: برای برون رفت از این شرایط باید مجلس با مقام معظم رهبری مشورت کرده و مجلس را از این وضعیت نجات دهد. کاری که آقای قالیباف در اوایل سال وعده آن را داد اما انجام نشد.

صباغیان بافقی در ادامه با اشاره به ضعف دیگر عنوان کرد: روابط بر ضوابط و مقررات می چربد که نتیجه آن ریزش متروپل، سانحه قطار مشهد-یزد، حادثه پلاسکو و ساخت برج هایی است که قارچ وار بدون توجه به فضاهای آموزشی و بهداشتی و تفریحی می رویند و آسیب های اجتماعی آنها بالاترین کشتار را از ساکنان خود دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان یزد ادامه داد: ترافیک وحشتناک، آلودگی هوا، افزایش پرونده ها در دادگاه ها، افزایش زندانیان، سرقت ها، طلاق و کودکان کار و سفارشی شدن کارها و اشتغال و تسهیلات و حتی بخشی از گران فروشی ها نتیجه چربیدن روابط بر ضوابط است که کمتر به آن پرداخته می شود.

وی اضافه کرد: ربا و اخذ سودهای کلان بانک ها باعث برکت کم امروز، تورم و افزایش قیمت ها، شب و روز دویدن مردم و ۲ و ۳ شیفت کردن شده است و بی دلیل نیست که خداوند در قرآن می فرماید اگر ربا را ترک نمی کنید با خدا و رسول خدا(ص) اعلان جنگ کنید. در تعجب هستم چرا علمای دین و مراجع فریاد نمی زنند. علمای بزرگ اگر این سودهای بانکی ربا نیست، پس ربا چیست و کجاست؟ برخی کشورهای غربی و پیشرفته مدت ها است آثار آن را متوجه و سود بانکی را از سیستم حذف و یا به حداقل رسانده اند اما ما اقدامی نکرده ایم.

صباغیان بافقی افزود: اصلاح ساختار سیاسی و اداری کشور و نبود اجرای واحد مدیریت شهری یکی از ضروریات حل مشکلات مردم است و تا اصلاح نشود، سایر امور درست نمی شود.

نماینده مردم مهریز در ادامه با بیان اینکه آخرین ایرادی که احساس می شود به مرور میان مسئولان به خصوص نمایندگان بیشتر شکل گرفته، این است که از مقامات و مسئولان عادلانه انتقاد نمی کنیم اظهار داشت: نمایندگان بر اساس وظیفه و مطابق اصل ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی در همه امور کشور می توانند اظهار نظر کرده و نقد و پیشنهاد داشته باشند اما برای برخی مسئولان و دستگاه ها در انتقاد افراط می کنیم.

وی افزود: از نقد برخی نهادها و دستگاه ها احتیاط می کنیم و از ترس رد صلاحیت انتقاد و ایرادی را مطرح نمی‌‌کنیم و حتی خود من که الان این مطلب را می‌گویم ترس از رد صلاحیت دارم شاید هم رد صلاحیت نباشد اما این ترس وجود دارد. این ترس برای نمایندگان نباید وجود داشته باشد که در احادیث ما به نصیحت و امر به معروف و نهی از منکر مسئولان سفارش شده و اگر ما نگوییم، دشمنان به شکل دیوانه وار در سایت ها، گروه ها و شبکه ها می گویند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این عرایض و صحبت های حقیر کوچک ترین ارادتی را از نظام اسلامی و مقام معظم رهبری کم نمی کند و به کوری چشم دشمنان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی پای نظام هستیم.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید