هدف از اصلاحات اقتصادی از زبان معاون پارلمانی رئیس جمهور
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سید محمد حسینی در جلسه هم اندیشی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با موضوع نکوداشت دهه امامت و عید غدیر اظهار داشت: جامعه همواره نیازمند فضای نشاط و شادابی است و محبین اهل بیت با شادی ائمه شادمان و در غم آنها غمگین و محزون هستند و در ایام عید غدیر و دهه امامت و ولایت که یکی از بزرگترین اعیاد محسوب می شود، شادمانی عمومی در قالب جشن های مردمی در سطح جامعه جلوهگر می شود و دولت مردمی نیز در کنار مردم در این جشن و شادی مشارکت خواهد داشت.
وی بر ضرورت معرفی سیره و شیوه حکمرانی علوی تاکید کرد و گفت: گام اول برای حرکت در مسیر علوی ، معرفت افزایی است.
معاون رئیس جمهور مهمترین اقدام دولت مردمی در پیروی از سیره علوی را حرکت در مسیر برپایی عدالت دانست و گفت: امروز مهمترین اقدام دولت، این است که در مسیر عدالت حرکت کند و اصلاحات اقتصادی و توزیع عادلانه یارانه ها را به همین منظور اجرایی کرده است تا با کاهش فاصله طبقاتی، اقشار ضعیف جامعه از رفاه بیشتری برخوردار باشند.
حسینی خاطرنشان کرد: در معرفی سیره و سبک زندگی امام علی علیه السلام تمامی دستگاهها به ویژه آموزش و پرورش و وزارت علوم که با جوانان و نوجوانان ارتباط دارند از نقش بسزایی برخوردار هستند.
معاون امور مجلس رییس جمهور گفت: همه مسلمانان و آزادگان جهان شیفته امیرالمومنین علی علیه السلام هستند و امروز عناصر فرهنگی کشورمان در نقاط مختلف جهان وظیفه دارند تا آموزه ها وچهره نورانی امام مهربانی و عدالت را بهتر از گذشته به جهانیان معرفی کنند.
وی در ادامه افزود: همچنان که با سرود سلام فرمانده شور و شعف وصف ناپذیری در ایران اسلامی و سایر کشورها ایجاد شد میتوان با فعالیت های فرهنگی و هنری جذاب در زمینه های مختلف، کودکان و نوجوانان را در مراسم و برنامه ها نفش آفرین کرد.
معاون رئیس جمهور گفت: در ایام عید غدیر دستگاه ها و سازمان های دولتی با برگزاری مراسم جشن و بصیرت افزایی فضای اداری را به معرفت علوی گره خواهند زد.
حسینی با بیان برخی پیشنهاد های فرهنگی و هنری و برنامه های اجتماعی، خاطرنشان کرد: در قالب ضیافت و احسان علوی باید با ابتکار هنرمندانه و فرهنگی، معارف و آموزه های علوی را در بین اقشار مختلف ترویج کرد.
معاون رئیس جمهور همچنین فرهنگ سازی در خصوص اکرام سادات و نیز برگزاری مراسم بزرگداشت و معرفی شخصیتها، مشاهیر و مفاخر از جمله علامه امینی و شاعرانی همچون شهریار را مورد تاکید قرار داد.