تاکید یک نماینده مجلس بر ضرورت تامین کالاهای اساسی برای همه اقشار
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: در تامین اقلام مورد نیاز اقشار مختلف تاخیر و تعلل جایز نیست و تامین کالاهای ضروری برای همه متقاضیان ضروری است.
محمدحسین فرهنگی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از پیشگاه شهیدان همدانی و سلیمانی عذرخواهیم که این روزها شاهد ابرhز توهمات بیمارگونه کسانی هستیم که ثابت کردند مدت هاست با دشمنان قسم خورده ملت ایران همراهند که البته در عزم حامیان انقلاب اسلامی کوچکترین تاثیری ندارد.
وی در ادامه ضمن بیان نکاتی خطاب به دولت گفت: در تامین اقلام مورد نیاز اقشار مختلف تاخیر و تعلل جایز نیست. بر اساس جزء ۱ بند «ص» تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۱، تامین کالاهای ضروری برای همه متقاضیان بدون لحاظ خط کشی های غیر قابل عمل و اجرا فوری و ضروری است. همچنین تامین اقلام جهیزیه برای همه متقاضیان با قیمت کارخانه و یا پایین تر از آن، کمک به حل مشکل عموم مردم به ویژه بازنشستگان فاقد مسکن ضرورت دارد.
نماینده مردم تبریز با بیان اینکه در زیر لایه های مختلف دولت اتفاقات نگران کننده ای در جریان است، گفت: حمایت از فساد در زیرمجموعه های برخی وزارتخانه ها از جمله وزارت آموزش و پرورش و مقابله با کسانی که با فساد و تخلفات مالی مخالفت می کنند، از جمله این موارد است. انتخاب مدیران ضعیف در رده های مختلف و عدم نظارت بر رفتار آنها، استفاده از افراد مساله دار در رده های مهم مدیریتی از جمله مواردی است که باید مراقبت های مورد نیاز به عمل آید.
فرهنگی خطاب به هیات رئیسه مجلس نیز گفت: رعایت آیین نامه داخلی مجلس مانند ماده ۱۶۱ آن در مورد طرح ها و لوایح دوفوریتی ترتیباتی را مقرر داشته که حتی اگر کمیسیون گزارش نداشت ملزم داشته که اصل طرح در دستور قرار گیرد. ارجاع طرح دوفوریتی به کمیسیون بعد از تصویب کلیات هم لازم است دارای زمان کوتاه و متناسب با طرح مذکور باشد، در حالی که طرح دوفوریتی مربوط به اجاره مسکن حتی در دستور هفتگی کمیسیون هم قرار نمی گیرد و بیش از دو ماه تصویب دوفوریت گذشته است.
وی افزود: موارد کلان مربوط به زیرساخت های مورد نیاز مجلس نیز به درستی پیگیری نمی شود و شاهد کندی در موارد متعدد هستیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم یادآور شد: در کمیسیون آموزش و تحقیقات در رابطه با سوال از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تعلل صورت می گیرد و در سایه آن اتفاقات غیر قابل توجیهی در جریان است. آیا هیات رئیسه در بند ۷ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس وظیفه مسئولیت و نظارت بر رعایت مهلت های قانونی مذکور در این آیین نامه را بر عهده ندارد؟ با چه توجیه و استدلالی سوال های اینجانب از وزیر مذکور که برابر بند ۲ ماده ۲۰۷ باید ظرف ۱۵ روز در کمیسیون مطرح شود، با گذشت بیش از ۳ ماه در دستور قرار نمی گیرد؟
فرهنگی در پایان ضمن گرامیداشت یاد شهیدان دولت رجایی و باهنر، هفته دولت را تبریک گفت.