کمپین خبرگزاری فارس برای بازگشت خواننده پرحاشیه‌ی خارج‌نشین!

کدخبر: ۵۳۳۳۳۷
خبرگزاری فارس نوشته است: مخاطبان خبرگزاری فارس با ادارک دقیق زمانه، به درستی دریافته‌اند که امروز بیشتر از هر زمان دیگری جامعه به صداهای متفاوت، متعهد و تاثیرگذار نیاز دارد. صدایی که بتواند ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی را به زبان موسیقی و هنر بازتاب دهد.
کمپین خبرگزاری فارس برای بازگشت خواننده پرحاشیه‌ی خارج‌نشین!

به گزارش اقتصادنیوز ، کافه سینما به نقل از خبرگزاری فارس نوشت: حامد زمانی خواننده متفاوتی است، او در میانه دریای شور ابتذال دوران، پازل گفتمانیِ خود را شورش علیه سه گانهٔ طاغوت‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زمانه می‌داند. از این رو در میان خیل گسترده موسیقی مبتذل که دنیا را گرفته است، همواره تلاش کرده است تا با تاکید بر مضامین ارزشی،‌ روح انقلاب اسلامی را با کمک هنر در فضای جامعه ترویج کند.

 

کمپین بازگشت خواننده پرحاشیه‌ی خارج‌نشین

حامد زمانی سال هشتاد و هشت با آهنگ «دیروز، امروز، فردا» شناخته شد و با تولید حدود ۸۰ قطعه ارزشی، به مهم‌ترین خواننده انقلاب در دهه ۹۰ تبدیل شد. 

 

کمپین بازگشت خواننده پرحاشیه‌ی خارج‌نشین

مخاطبان خبرگزاری فارس با ادارک دقیق زمانه، به درستی دریافته‌اند که امروز بیشتر از هر زمان دیگری جامعه به صداهای متفاوت، متعهد و تاثیرگذاری چون صدای حامد زمانی نیاز دارد. صدایی که بتواند ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی را به زبان موسیقی و هنر بازتاب دهد. صدایی که در این جنگ ترکیبی دشمن، بتواند صدای بی صداها باشد.

 

کمپین بازگشت خواننده پرحاشیه‌ی خارج‌نشین

در ادامه‌ی گزارش فارس می‌خوانیم: حالا هم در سامانه تعاملی«فارس من» خبرگزاری فارس کمپین«درخواست بازگشت حامد زمانی به عرصه موسیقی» با نزدیک به 14هزار امضاء به راه افتاده است.

 

*اولین اثری که نام زمانی را بر سرزبان‌ها انداخت

اولین کار حامد زمانی به نام «زینت آسمون» در سال ۱۳۸۴ درباره امام حسین (ع) ساخته شد. فعالیت حامد زمانی در زمینه موسیقی طی سال های بعد با تولید تک‌آهنگ‌های مختلف ادامه یافت تا اینکه در سال ۱۳۸۸ با ساخت تیتراژ برنامه تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» رسما به عنوان چهره ای جدید در هنر موسیقی شناخته شد.

فارس در انتهای گزارش خود نوشته است: ساختن قطعاتی چون تحریم، آرمیتا، ماه عسل، پرواز و … قدم‌های بعدی خواننده جوان در تولید آثار ارزشی به حساب می‌آیند، قطعاتی که زمزمه هر کدام در زمان خود دلخوشی کسانی بود که صدای اعتقادشان از هیچ بلندگویی شنیده نمی‌شد، همین است که حامد زمانی خود را صدای بی صداها معرفی میکند.

در 13 آبان 1392 ترانه‌ای از حامد زمانی به نام مرگ بر آمریکا در برابر سفارت سابق آمریکا در ایران رونمایی شد. این ترانه با شعر «محمد مهدی سیار» و همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تولید شده بود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید