مقصد جدید ثروتمندان جهان کدام کشورها هستند؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایبنا از راشاتودی، بر اساس این گزارش، خالص ورودی افراد به این کشور در سال گذشته در مقایسه با قبل از همهگیری بیش از ۸۰ درصد کاهش یافته است. این رقم در سال ۲۰۲۲ از ۱۰۸۰۰ میلیونر در سال ۲۰۱۳ به ۱۵۰۰ میلیونر کاهش یافت. این گزارش بیان کرد که این کشور بین میلیونرهای مهاجر درخشش خود را از دست میدهد و رویای آمریکایی اکنون تحت تاثیر شرایط فعلی زندگی است.
با 185 میلیون تومان این پژو ۲۰۷ صفر را بخرید
استوری تلخ مجری معروف از وضعیت وخیم سرطانش+ عکس
در این گزارش اشاره شده که کشورهایی که تازه واردها از آنها هستند، تغییر کردهاند. در حالی که قبلا اکثر متقاضیان برنامههای مهاجرت سرمایهگذاری از کشورهای در حال توسعه با پاسپورتهای ضعیف و دسترسی محدود بدون روادید و جا به جایی اندک اقتصادی بودند، اکنون اکثر تازه واردان فعلی از کشورهای توسعهیافته هستند. به گفته تحلیل گران، ثروتمندان به دلیل توانایی جا به جایی آزادانه در سراسر جهان، زنگ خطری برای سلامت اقتصاد هستند و این سیگنال هشدار اولیه به روند آینده کشور است. دادههای این شرکت نشان داد که در سال ۲۰۱۴، ایالات متحده بیشترین ورودی افراد با دارایی بیش از یک میلیون دلار را داشت. با این حال، در سال ۲۰۲۲ این کشور در رتبه ششم این رتبه بندی و پس از امارات، استرالیا، سنگاپور، کانادا و سوئیس قرار گرفت.
اندرو آمولز، سرپرست تحقیقات در New World Wealth که در تهیه این گزارش کمک کرده، گفت: هنوز مردم میآیند، اما تعداد افرادی که میروند افزایش زیادی داشته است. این گزارش خاطرنشان کرد که تعداد بیشتری از آمریکاییهای ثروتمند به خارج از کشور مهاجرت کرده و با نرخ بیسابقهای به دنبال مراتع سبزتر خارج از کشور هستند و برخی دلیل انتخاب خود را نگرانی از مالیات یا امنیت توضیح دادند. این شرکت به تغییری در داخل کشور اشاره کرد که شهرهای کوچکتر در میان ساکنان ثروتمند محبوبیت پیدا کردند، در حالی که کلانشهرهایی مانند شیکاگو و نیویورک شاهد خروج میلیونرهای زیادی هستند. هنلی و شرکا خاطرنشان کرد که با وجود این روندها، ایالات متحده با ۷۷۰ میلیاردر، ۹۶۳۰ نفر با دارایی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار یا بیشتر و افراد با ارزش ۵.۳ میلیون، بزرگترین بازار ثروت آمریکا به ارزش ۶۵ تریلیون دلار است. پس از آن چین با ۲۱.۷ تریلیون دلار قرار دارد.