هشدار کشورهای عربی به اتباع خود در فرانسه
![هشدار کشورهای عربی به اتباع خود در فرانسه](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/gz5oqtKMaCHE/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtyx10LmTsnIk,/75Q9dMOXoAGN.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، سفارتهای عربستان سعودی، امارات و بحرین در فرانسه به شهروندان خود توصیه کردند از اماکن تظاهرات در این کشور اجتناب کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل با سفارتها تماس بگیرند.
سفارت عربستان سعودی در حساب کاربری خود در توئیتر به شهروندان حاضر در خاک فرانسه نسبت به تظاهرات و ناآرامی ها در پاریس و چندین شهر فرانسه هشدار داد و از آنها خواست با رعایت احتیاط از حضور در اماکن تظاهرات و اعتراض ها پرهیز کرده و تابع دستورالعمل های صادر شده از سوی مقام های فرانسوی باشند.
سفارت امارات در پاریس نیز از شهروندان خود در فرانسه خواست احتیاط کرده و با عدم حضور در مناطق تظاهرات از دستورالعمل های امنیتی صادر شده توسط مقام های فرانسوی پیروی کنند.
سفارت بحرین نیز از شهروندان خود که در حال حاضر در پاریس و برخی شهرهای دیگر فرانسه حضور دارند، خواست ضمن دوری از مکان های تجمع و ناآرامی ها به دستورالعمل های صادر شده از سوی مقام های فرانسوی پایبند باشند.