خاتمی برای تسلیت گویی به منزل فیروزان رفت

کدخبر: ۵۶۴۴۷۶
پیکر نوه امام موسی صدر از امام‌زاده صالح تشییع و در بهشت زهرا آرام گرفت. محمد خاتمی، رییس‌جمهور سابق کشورمان هم، جمعه با حضور در منزل، مراتب تسلیت خود را ابراز کرده است.
خاتمی برای تسلیت گویی به منزل فیروزان رفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبر آنلاین ، از زندگی حرفه‌ای مرحومه بتول فیروزان، اطلاعات چندانی در دست نیست و ترجمه دو اثر و مقاله‌ای درباره علل روان‌شناختی پیدایش داعش، در کارنامه زندگی کوتاه او، باقی مانده است.

پیکر بتول فیروزان، فرزند حورا صدر و مهدی فیروزان، امروز دوازدهم فروردین‌ماه از آستان مقدس امام‌زاده صالح تجریش تشییع و در آرامگاه خانوادگی مرحوم طباطبایی در بهشت زهرا به خاک سپرده شد؛ روزی که مصادف شده با دهم رمضان سالگرد ارتحال حضرت خدیجه کبری، همسر گرامی پیامبر اسلام.

ساعت ۹:۴۵ صبح است؛ بانو حورا صدر، در کنار خواهرش که خود را از لبنان رسانده، در میان بانوان و مهندس مهدی فیروزان در جمع آقایان ایستاده‌اند و آرام اشک می‌ریزند. تولیت آستان مقدس و مدیریت صحن حضور دارند. در کنار فیروزان، چهره‌های سیاسی نیز در سوگ هستند. آیاتی از قرآن با صدای حزین آقای خرمیان، قاری بین‌المللی تلاوت می‌شود. پیکر را به داخل حیات امام‌زاده تشییع می‌کنند و رو به قبله برای ادای نماز، زمین می‌گذارند. همگی برای نماز می‌ایستیم.

پیکر بتول، پیچیده در ترمه ایرانی، آرام در تابوت غنوده است. دوستانش در بهت و اندوهی تکان‌دهنده، خود را بر پیکر او می‌اندازند و اشک می‌ریزند. مهدی فیروزان دست فرزند دیگرش را محکم در دست گرفته و بی‌تاب دخترش، آرام و بی‌صدا اشک می‌ریزد. وداع دوستان طولانی‌ست. خطیب مراسم، زیارت عاشورا می‌خواند و برای این سیده‌ی وجیهه که اکنون شنواترین مخلوقات است، طلب آمرزش می‌کند. پدر، داغدار و اندوهگین بالای پیکر فرزند، آمین می‌گوید. همگی در میان اشک و آه، آمین می‌گویند.

دوستان بی‌قرار و بهت‌زده «بتول» را از روی پیکر او بلند می‌کنند و محارم مرحومه، «یا حسین» گویان، پیکر را بلند می‌کنند و با نوای «لا اله الا الله» پیکر را برای طواف به صحن داخلی امام‌زاده صالح تشییع می‌کنند.

درباره علت مرگ جوان که خوش‌سیمایی‌ را از پدربزرگ ربوده‌ شده‌اش وام گرفته، هیچ نمی‌دانیم و ادب اقتضا می‌کند که در این باره از والدین سوگوار نپرسیم. یک منبع موثق درباره علت مرگ بتول فیروزان به خبرنگار خبرآنلاین گفت: مرحومه فیروزان اخیرا جراحی انجام داده بودند که متاسفانه عفونت بعد از عمل، سبب از کارافتادگی کلیه‌ها و سایر اعضای حیاتی شد و در نهایت شامگاه پنج‌شنبه، دهم فروردین ماه، دعوت حق را لبیک گفتند. همه این تراژدی در کمتر از مدت سه هفته اتفاق افتاد.

مرحومه فیروزان، شامگاه پنج‌شنبه در سن ۳۵ سالگی، درگذشت. او دانش‌آموخته روان‌شناسی از دانشگاه UCL لندن بود و به زبان‌های انگلیسی و عربی تسلط داشت. از زندگی حرفه‌ای او اطلاعات چندانی در دست نیست و ترجمه دو اثر و مقاله‌ای درباره علل روان‌شناختی پیدایش داعش، در کارنامه زندگی کوتاه او، باقی مانده است. با استناد به اطلاعیه‌ای که نشر اطراف در پایگاه رسمی خود منتشر کرده، مرحومه با این نشر همکاری داشته است.

در مراسم تشییع پیکر نوه دختری امام موسی صدر، علاوه بر برادران محمد خاتمی، رییس‌جمهور سابق کشورمان، علیرضا تابش، حجج‌ اسلام محمدعلی ابطحی و محمدرضا زائری و جمع کثیری از دوستداران خاندان صدر حضور دارند. محمد خاتمی، رییس‌جمهور سابق کشورمان هم، جمعه با حضور در منزل، مراتب تسلیت خود را ابراز کرده است. خاندان صدر یکی از خاندان‌های بی‌حاشیه و نجیب روحانیت در ایران، لبنان و عراق هستند و بیشتر فعالیت‌های آنها در ایران و لبنان معطوف به تولید محصولات فرهنگی است. مهدی فیروزان خواهرزاده امام‌ موسی صدر و داماد او، سال‌هاست «سوپرمارکت فرهنگی» به نام «شهر کتاب» را در ایران تأسیس کرده است.

خاتمی به منزل فیروزان رفت/ شرکت نیروهای سیاسی در تشییع پیکر نوه امام موسی صدر/ علل روانشناختی پیدایش داعش اثر مرحومه بتول فیروزان

وداع دوستان مرحومه بتول فیروزان

بتول فیروزان متولد ۱۳۶۷ بود. پیکر او بعد از ادای فریضه نماز میت در حیات امام‌زاده، توسط محارم تشییع و لحظاتی در صحن مطهر امام‌زاده صالح، گردانده شد و پس از واپسین وداع، جهت خاک‌سپاری در بهشت زهرا، به بیرون امام‌زاده تشییع شد. حورا صدر و مهدی فیروزان، باشکیب همیشگی، در سوگ تنها دخترشان، بوسه آخر را بر پیکر فرزند نشاندند.

ساعت ۱۱ ظهر است. به خلاف تعطیلات نوروزی، دوستداران وفادار خاندان صدر که در تهران حضور داشتند برای خاکسپاری می‌روند. رسانه ملی از راه می‌رسد و مقابل در ورودی امام‌زاده دوربینش را می‌کارد. اما چه دیر... همه رفته‌اند و جز معدود کسان، کسی نمانده. هیچ‌کس مصاحبه نمی‌کند. سکوت خبری رسانه ملی درباره چند دهه پی‌گیری پرونده ربودن امام موسی صدر، همچنان بر نحوه پوشش رسانه‌ای تشییع پیکر نوه جوان او نیز، سایه افکنده است. نیامدن بهتر از دیر آمدن است.

حورا صدر و مهدی فیروزان سال‌هاست از مجاری قانونی و دیپلماتیک، پرونده ربوده شدن امام موسی صدر را پیگیری می‌کنند. خانواده امام موسی صدر در ایران و در لبنان، هرگز ادعای اخبار مبتنی بر شهادت او را نپذیرفتند و کمیته حقوقی پیگیری سرنوشت امام موسی صدر، در لبنان، فعال است.

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید