جزئیات گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه عمان
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با بدر السید البوسعیدی وزیر امور خارجه عُمان، در خصوص مناسبات فیمابین بحث و تبادل نظر کرد.
![جزئیات گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه عمان](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/iCAx92RUjm32/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtP8DVl9apChs,/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+%D9%88+%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با بدر السید البوسعیدی وزیر امور خارجه عُمان، در خصوص مناسبات فیمابین بحث و تبادل نظر کرد.
طرفین در این گفتگوی تلفنی و در آستانه سفر جناب آقای هیثم بن طارق سلطان عُمان به تهران، در خصوص برنامههای محتوایی پیش بینی شده بحث و تبادل نظر کردند.
امیرعبداللهیان ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور کشورمان، دیدار و تماسهای سران دو کشور را بسیار حائز اهمیت توصیف کرد.