واکنش قاطع خداداد عزیزی به کُری قطریها/ فیلم هندی زیاد می بینند+ فیلم
اقتصادنیوز: خداداد عزیزی در یک برنامه تلویزیونی در واکنش به کُری قطریها درباره دیدار با تیم ملی فوتبال ایران، گفت: قطریها فیلم هندی زیاد می بینند.
![واکنش قاطع خداداد عزیزی به کُری قطریها/ فیلم هندی زیاد می بینند+ فیلم](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/TpsXlmkCOw8c/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtSI4fsfsF0ug,/%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AF+%D8%B9%D8%B2%DB%8C%D8%B2%DB%8C.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز، جنگ روانی در حاشیه دیدار دو تیم ایران و قطر در جام ملت های آسیا حسابی به اوج خود رسیده است و در تازه ترین مورد هم خداداد عزیزی در این باره گفت: «فراموش کردند ما ایرانیم ؛ این بازی نهایت یک یا دو گل باید داشته باشد.»
خبر مرتبط
اقدامات غیراخلاقی قطر علیه ایران تمامی ندارد/ جایگاه عجیب تماشاگران ایرانی در استادیوم+ فیلم
اقتصادنیوز: در اقدامی عجیب جایگاه طبقه دوم ورزشگاه الثمامه در اختیار تماشاگران ایرانی در مرحله نیمه نهایی جام ملت های آسیا قرار گرفت.