وقفه بشردوستانه در غزه اجرا می‌شود؟/پیش‌بینی آمریکا درباره حمله زمینی اسرائیل به رفح

کدخبر: ۶۳۴۲۸۴
اقتصادنیوز: 2 مقام آمریکایی به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفتند دولت این کشور انتظار ندارد رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک عملیات زمینی غزه را به شهر مرزی رفح بکشاند.
وقفه بشردوستانه در غزه اجرا می‌شود؟/پیش‌بینی آمریکا درباره حمله زمینی اسرائیل به رفح

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، اتحادیه اروپا قرار است خواستار وقفه بشردوستانه در غزه شود و منابعی از آمریکا هم اعلام کردند کاخ سفید فکر نمی‌کند رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک حمله زمینی به رفح را آغاز کند.

2 مقام آمریکایی به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفتند دولت این کشور انتظار ندارد رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک عملیات زمینی غزه را به شهر مرزی رفح بکشاند.

این اظهارات در حالی مطرح شده که به گزارش پالتیکو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته به هشدارهای بین‌المللی درباره حمله زمینی به شهر رفح تن نمی‌دهد.

خبر مرتبط
تماس تلفنی وزرای خارجه عربستان و انگلیس درباره تحولات غزه

وزیران خارجه عربستان و انگلیس در گفتگوی تلفنی تحولات غزه را بررسی کردند.

رژیم صهیونیستی مدعی است که برخی از رهبران حماس و همچنین اسرایی که در اختیار حماس قرار دارند، در شهر رفح مخفی شده‌اند. گرچه رژیم صهیونیستی هنوز به طور علنی درباره برنامه زمانی حمله زمینی به رفح صحبت نکرده، اما «بنی گانتس» عضو کابینه جنگ نتانیاهو پیش‌تر گفته بود: «اگر تا ماه رمضان اسرای ما در خانه نباشند، جنگ تا منطقه رفح ادامه خواهد یافت.»

با این‌ حال، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه به شبکه خبری «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفت بسیار نگران مرگ غیرنظامیان در غزه بوده و عملیات برنامه‌ریزی‌شده ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله به شهر رفح را یک «خط‌قرمز» دانست.

همچنین خبرگزاری رویترز گزارش داد رهبران اتحادیه اوپا قصد دارند ضمن بر حذر داشتن رژیم صهیونیستی از حمله زمینی به رفح، خواستار «وقفه بشردوستانه فوری» در غزه شوند؛ وقفه‌ای که به آتش‌بس پایدار منجر شود.

رویترز بر اساس پیش‌نویس توافقنامه یک نشست اتحادیه اروپا که به‌زودی برگزار خواهد شد، نوشت: «شورای اروپا از دولت اسرائیل می‌خواهد از عملیات زمینی در رفح خودداری کند، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی را در خود پناه داده است.»

در پی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از اوایل اکتبر تا امروز، بیش از نیمی از مردم این باریکه به شهر جنوبی رفح گریخته‌اند. جنگ غزه به آوارگی بخش اعظم جمعیت ۲.۳ میلیونی این باریکه منجر شده و کاهش شدیدی منابع آب، غذا و دارو را در پی داشته است.

انتهای پیام

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید