جزئیات تبادل پیام بین ایران و غرب پس از حمله به کنسولگری ایران+ فیلم
![جزئیات تبادل پیام بین ایران و غرب پس از حمله به کنسولگری ایران+ فیلم](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/KsRATvclY9F0/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrt0N6ije1NA8o,/%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%B9%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، ناصر کنعانی گفت: بعد از تجاوز به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق قابل پیشبینی بود که برخی طرفهای فرامنطقهای از جمله دولت آمریکا و برخی طرفهای اروپایی برای اینکه مانع تنبیه متجاوز به دست دولت جمهوری اسلامی شوند تحرکات و ظرفیتهای دیپلماتیک خودشان را به خدمت بگیرند.
وی ادامه داد: چنانچه ایران خواسته نامعقول و غیرمنطقی برخی طرفها را تمکین میکرد، این یک پیروزی آشکار برای رژیم غاصب صهیونیستی و یک پاداش جایزه برای ادامه اقدامات ماجراجویانه صهیونیستها بود.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران هم از منظر حقوق بین الملل حقانیت و مشروعیت اقدامات خودش را از مجاری دیپلماتیک با تلاشهای دیپلماتیک به ویژه شهید امیرعبداللهیان برای دنیا تشریح کرد و هم حق حقوقی و قانونی جمهوری اسلامی ایران برای تنبیه متجاوز را تبیین کرد و هم از منظر سیاسی عملا این موضوع را مدیریت کرد.