جزئیات خدمات ویژه درمانی به روستاها توسط دولت

کدخبر: ۶۸۳۲۶۰
اقتصادنیوز: معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از برنامه‌ها و اقدامات جدید برای بهبود خدمات بهداشتی و درمانی در پهنه جغرافیای ایران اسلامی خبر داد و گفت: رفع کمبود پزشکان، افزایش تعداد آمبولانس‌ها، تجهیز بیمارستان‌ها و جذب نیروی انسانی و درواقع ارائه خدمات ویژه درمانی به مناطق مختلف کشور خصوصا روستاها در دستور کار دولت است.
جزئیات خدمات ویژه درمانی به روستاها توسط دولت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، علیرضا رئیسی روز شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به برنامه‌های در دستور کار برای بهبود خدمات بهداشتی و درمانی این استان افزود: در این راستا برای جبران کمبود پزشکان، اقداماتی در حال انجام است و تلاش می‌شود تا نیروی انسانی بومی استان جذب شود و به دلیل پراکندگی جمعیت در روستاها، خدمات بیشتری به این مناطق ارائه خواهد شد و برخی درمانگاه‌ها به صورت ۱۶ ساعته یا شبانه‌روزی فعالیت خواهند کرد.

وی اضافه کرد: به زودی تعداد آمبولانس‌های جدید به استان اضافه خواهد شد تا بهبود خدمات اورژانسی فراهم شود. همچنین طرحی برای واردات آمبولانس به مناطق آزاد هرمزگان در حال بررسی است طرحی برای واردات آمبولانس به مناطق آزاد هرمزگان در حال بررسی استکه می‌تواند به بهبود خدمات در جزایر کمک کند.

رئیسی تاکید کرد: بیمارستان جدیدی با ظرفیت ۵۳۱ تخت در حال راه‌اندازی است که به همراه آن تجهیزات و نیروی انسانی لازم نیز مستقر خواهد شد و این بیمارستان به عنوان یک مرکز خدماتی برای بیماران از استان‌های دیگر نیز عمل خواهد کرد.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکید کرد: علاوه بر این، با احداث بیمارستان‌های جدید، حدود یکهزار تخت به ظرفیت بیمارستان‌های استان اضافه خواهد شد که معادل کل تخت‌های موجود تا کنون است و این ظرفیت بالاتر از میانگین کشوری خواهد بود.

سه دستگاه ام آر آی به استان اضافه شده و اکنون تعداد دستگاه‌های فعال ام آر آی در بخش دولتی به حداقل چهار دستگاه رسیده است. این تعداد از نرم استاندارد یک دستگاه به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت بیشتر است و باعث شده که بیماران از استان‌های مجاور نیز برای استفاده از این خدمات به هرمزگان مراجعه کنند.وی با بیان اینکه هرمزگان در سال‌های اخیر به ویژه در ۲ سال گذشته پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تجهیزات پزشکی داشته، تاکید کرد: در این مدت، سه دستگاه ام آر آی به استان اضافه شده و اکنون تعداد دستگاه‌های فعال ام آر آی در بخش دولتی به حداقل چهار دستگاه رسیده است. این تعداد از میانگین استاندارد یک دستگاه به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت بیشتر است و باعث شده که بیماران از استان‌های مجاور نیز برای استفاده از این خدمات به هرمزگان مراجعه کنند.

رئیسی تصریح کرد: نگهداری و تعمیر دستگاه‌های پزشکی، به ویژه ام آر آی، از اهمیت بالایی برخوردار است و در حال حاضر، تیم‌های فعال در استان به نگهداری این دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای دارند تا از بروز مشکلات در آینده جلوگیری شود. با توجه به هزینه‌های بالای این دستگاه‌ها، نگهداری مناسب می‌تواند عمر مفید آن‌ها را هفت تا ۱۰ سال افزایش دهد.

وی اظهار کرد: امیدواریم که با پیگیری‌های لازم و همکاری نمایندگان مجلس و وزارتخانه‌ها، این برنامه‌ها به زودی به نتیجه برسد و خدمات بهداشتی و درمانی در استان هرمزگان بهبود پیدا کند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید