هشدار به مسافران مازندران/ برف و کولاک در راه است

کدخبر: ۷۰۲۶۱۱
اقتصادنیوز: معاون هواشناسی مازندران با اشاره به نوع مخاطره جوی در استان مازندران، گفت: بارش متناوب باران گاهی رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما و در دامنه‌ها و ارتفاعات مه آلود و بارش متناوب برف مورد انتظار است‌.
هشدار به مسافران مازندران/ برف و کولاک در راه است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، معاون هواشناسی مازندران از هشدار جوی سطح نارنجی هواشناسی و بارش برف در مازندران خبر داد.

احمد اسدی گفت: ورود سامانه بارشی از تاریخ ۱۶ بهمن ماه بوده و منطقه اثر کل استان است و بارش برف به مناطق کم ارتفاع استان نیز کشیده خواهد شد.

وی در توصیف سامانه جوی مورد انتظار اظهار کرد: زمان فعالیت سامانه سرد بارشی از پنجشنبه شب ۱۸ بهمن تا اواخر وقت یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ خواهد بود.

معاون هواشناسی مازندران با اشاره به نوع مخاطره جوی در استان، گفت:  بارش متناوب باران گاهی رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما و در دامنه‌ها و ارتفاعات مه آلود و بارش متناوب برف مورد انتظار است‌.

خبر مرتبط
تهران برفی می‌شود

اقتصادنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از فردا شب (۱۷ بهمن ماه) تا جمعه (۱۹ بهمن ماه) شاهد بارش برف و باران در این استان هستیم.

اسدی افزود: اثر مخاطره این سامانه سرد بارشی، آبگرفتگی معابر بویژه در مناطق ساحلی و جلگه ای، بالا آمدن آب رودخانه‌ها، کولاک برف، کاهش دید، رانش زمین، ریزش سنگ، لغزندگی و انسداد گردنه‌های برف‌گیر، راه‌های روستایی و جاده‌ها در محورهای کوهستانی و خسارت به سازه‌های کم مقاوم و سست بنیان است.

وی در توصیه‌ای گفت: پرهیز از سفرهای غیر ضروری، مجهز بودن خودروها به تجهیزات زمستانی، سوخت کافی در مناطق کوهستانی، پاکسازی کانال‌های آب و دهانه پل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، مقاوم سازی سازه‌های کم مقاوم و سست بنیان، مدیریت مصرف انرژی و سایر اقدامات پیشگیرانه  تاکید می‌شود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید