ریزش ساختمان در این شهر قربانی گرفت
![ریزش ساختمان در این شهر قربانی گرفت](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/UXEtTsuBbWYn/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtNxzj6FDCKCg,/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%AB+%2A.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، آتشپاد حمیدرضا کافینیا روز پنجشنبه افزود: ساعت ۲ و ۲۷ دقیقه بامداد امروز، حادثه ریزش ساختمان در دست ساخت واقع در خیابان توس ۳۳ به مرکز فرماندهی ۱۲۵ اعلام شد.
وی اضافه کرد: این ریزش ساختمان بر اثر ازدیاد فشار بار بر روی سقف سوم رخ داد و منجر به ریزش سقفها و محبوس شدن نگهبان ساختمان در طبقه منفی یک شد.
اقتصادنیوز: مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خوزستان با اشاره به ریزش ساختمان مسکونی ۶ طبقه در منطقه زیتون کارمندی اهواز، گفت: این حادثه فوتی یا مصدومی نداشت و خانه های اطراف آن برای رعایت اصول ایمنی تخلیه شده اند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: آتش نشانان پس از ساعت ها آواربرداری، ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه امروز جسم بی جان این فرد را از زیر آوار به بیرون منتقل کردند.
هزار و ۶۰۰ آتش نشان در کلانشهر مشهد خدمت رسانی می کنند.