اگر کیوسک پلیس در محل خوابگاه مستقر بود، دانشجوی دانشگاه تهران کشته نمیشد
![اگر کیوسک پلیس در محل خوابگاه مستقر بود، دانشجوی دانشگاه تهران کشته نمیشد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/5GGoMYuAx5Ph/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtt7ofpXE7mEU,/%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%AB.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه ایران نوشت:معاون دانشجویی دانشگاه تهران برای برقراری امنیت پیشنهاد تغییر مسیر رفت و آمد دانشجویان را ارائه داده است، اما در همین حال دانشگاه معتقد است حوادث بیرون از دانشگاه و خوابگاه به آنان مربوط نیست.
این درحالی است که حادثه حمله، پیش از این برای برخی از دانشجویان دیگر هم رخ داده بود. اما شواهد نشان میدهد دستگاههای مسئول اقدامات پیشگیرانه درخوری برای آن انجام ندادهاند.
در همین راستا سعید حبیبا، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، در واکنش به حادثه پیش آمده در کوی دانشگاه و ضرورت ایجاد امنیت دانشجویان به «ایران» گفت: «با توجه به این سرقتها، چند وقتی بود که گزارشهای متعددی به دستمان میرسید، از این رو به عنوان معاون وزیر علوم، نامهای به وزارت کشور ارسال کردم و خواستار بررسی و پیگیری موضوع شدم.»
حبیبا افزود: «با استقرار کیوسکها و گشتهای مختلف پلیس میشد محافظت و ایمنی لازم برای دانشجویان فراهم شود. البته از هفته گذشته گشتهای سیار در محدوده خوابگاههای دانشگاه تهران حضور داشتند.»
وی در پاسخ به اینکه چرا با وجود گشتها در منطقه، باز هم این حادثه رخ داده است؟ گفت: «به هر حال گشتهای سیار در یک جای ثابت قرار ندارند و از آنجا که فضای دانشگاه تهران بسیار وسیع است، رفت و آمد گشتها هم زمان بر و با فاصله خواهد بود. بنابراین ممکن است پس از عبور گشت، حادثهای رخ بدهد لذا لازم است تدابیر بیشتری اتخاذ شود.»
معاون وزیر علوم تأکید کرد: «باید از دوربینهای بیشتری استفاده شود تا امنیت دانشجویان تأمین شود. به طور کلی ما در دانشگاه تماسهایی با وزارت کشور و نیروی انتظامی داشتیم و اکنون نیز این نهادها در حال رصد و بررسی مسأله هستند تا بزودی ضارب را پیدا کنند و به دست عدالت بسپارند.»
رئیس سازمان امور دانشجویان در واکنش به اینکه با وجود حوادث رخ داده برای دانشجویان و فوت یک دانشجو، آیا برای این تدابیر کمی دیر نشده است؟ گفت: «دانشگاه تهران بویژه کوی دانشگاه مسیر گستردهای دارد و این مسیرها از خیابان جلالآلاحمد تا بزرگراه حکیم ادامه دارد و نمیتوان در هر یک متر یک پلیس گذاشت. دانشگاه تهران از قبل با کلانتریها و نیروی انتظامی در این زمینه فعال بودند و همچنان پیگیریهایشان ادامه دارد.»