وقوع آتشسوزی در مجتمع مسکونی در شیراز
![وقوع آتشسوزی در مجتمع مسکونی در شیراز](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/4QqVFRts6EnI/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtdHONkCiZRmw,/%D8%A2%D8%AA%D8%B4+%D8%B3%D9%88%D8%B2%DB%8C+.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، هادی عیدی پور یکشنبه در این باره گفت: آتش سوزی در یک ساختمان چهار طبقه در سطح شهر شیراز شامل ۱۲ واحد مسکونی ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ رخ داد.
وی ادامه داد: این حادثه در آپارتمانی واقع در خیابان محبت به سامانه ۱۲۵ گزارش شد که بلافاصله تیمهای عملیاتی ایستگاههای ۱۰ و ۷ به محل حادثه اعزام شدند.
اقتصادنیوز: رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهوازاز اعزام ۴۰ آتش نشان برای مهار آتش سوزی یک انبار در اهواز خبر داد.
رئیس سازمان آتش نشانی شیراز اضافه کرد: این حادثه آتش سوزی از آشپزخانه یکی از واحدهای طبقه سوم شروع شده و در حال سرایت به سایر قسمتها بود که با حضور به موقع تیمهای عملیاتی و با استفاده از تجهیزات آتش قبل از سرایت به سایر واحدها مهار شد.
وی گفت: به دلیل انتشار دود، عملیات تهویه و جستوجو و نجات همزمان انجام شد و ۱۵ نفر از ساکنین ساختمان توسط آتش نشانان به پایین منتقل شدند.
عیدی پور با بیان اینکه این حادثه تلفات جانی نداشت افزود: در این رخداد یکی از ساکنین دچار دودزدگی شد که توسط آتش نشانان به عوامل اورژانس تحویل داده شد و علت حادثه نیز توسط کارشناسان در دست بررسی است.