ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس حادثه آفرید

کدخبر: ۷۰۴۹۲۰
اقتصادنیوز: رئیس پلیس راه البرز اعلام کرد که در پی ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس، راننده یک خودرو سواری کشته شده است.
ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس حادثه آفرید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سرهنگ پیمان کرمی روز دوشنبه گفت: حوالی ساعت ۱۷ امروز مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ خبری مبنی بر ریزش سنگ و فوت یک نفر در حوالی پیچ آینه جاده کرج - چالوس را دریافت و بلافاصله عوامل گشت انتظامی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه مشخص شد متأسفانه در اثر بارندگی و ریزش یک قطعه سنگ حدوداً پنج کیلوگرمی به داخل جاده، این قطعه سنگ با سر یک شهروند برخورد و منجر به فوت آنی نامبرده شده است.

خبر مرتبط
کشته شدن 4 نفر در تصادف موتورسیکلت در این شهر

اقتصادنیوز: براساس گزارش منابع علوم پزشکی در نتیجه برخورد ۲ دستگاه موتورسیکلت در شهرستان فهرج چهار نفر کشته شدند.

رئیس پلیس راه استان البرز اضافه کرد: با حضور عوامل انتظامی و اورژانس، در این زمینه پرونده تشکیل و جهت انجام امور قانونی به مراجع ذی‌ربط ارسال شد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید