اظهارات مکرون پوتین را عصبانی کرد

کدخبر: ۷۰۸۳۳۲
اقتصادنیوز: پوتین در جریان دیدار با کارکنان «بنیاد مدافعان میهن» در مسکو، گفت: مخالفان روسیه می‌خواهند به دوران حمله ناپلئون به کشور ما بازگردند اما اینکه آن دوران چطور به پایان رسید و سرنوشت ناپلئون را فراموش کرده‌اند.
اظهارات مکرون پوتین را عصبانی کرد

به گزارش اقتصادنیوز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با اشاره به اینکه امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به تازگی از مسکو به عنوان تهدیدی برای پاریس و اروپا یاد کرده بود، تاکید کرد: بعضی از افراد سرنوشت ناپلئون را فراموش کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی رئیس جمهور فرانسه پیشتر در اظهاراتی روسیه را تهدیدی برای فرانسه و اروپا در سال‌های آتی دانسته و گفته بود: مسکو قصد دارد جنگ اوکراین را به یک جنگ جهانی تبدیل کند.

خبر مرتبط
پوتین خط‌ونشان کشید/ قصد عقب نشینی نداریم

اقتصادنیوز: رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه قصد عقب نشینی در جریان عملیات ویژه نظامی را ندارد.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه شامگاه چهارشنبه ۱۵ اسفند گفت که روسیه به تهدیدی برای فرانسه و اروپا تبدیل شده است و در این راستا خواستار بحث در مورد استفاده از تسلیحات هسته‌ای فرانسه برای حفاظت از کل اتحادیه اروپا شد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده موضع خود را در مورد اوکراین و نقش رهبری واشنگتن در ناتو تغییر داده است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید